Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Στη Δικαιοσύνη για ρατσιστικό σποτ Αναφορά στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων, σχετικά με την απαράδεκτη και μισάνθρωπη παραποίηση του τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος για την ένταξη των προσφυγοπαίδων στην εκπαίδευση, υπέβαλε χθες η γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη. Το αρχικό σποτ υπογράφεται από το ΚΕΘΙ - Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας και έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση. Το παραποιημένο, ρατσιστικό σποτ έχει ανέβει στο youtube και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Και πάλι στις οθόνες το «Survivor», το παιχνίδι «επιβίωσης» σε δύσκολες συνθήκες που πρόβαλλε προ ετών το Mega. Η νέα παραγωγή γίνεται για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και τη συμμετοχή 12 παικτών που επελέγησαν μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων και 12 ακόμη «επώνυμων», προσώπων που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τη δουλειά τους. Θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Διαψεύδει ο Αθήνα 9.84 Σε αυστηρό τόνο απαντά ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας σε ανακοίνωση της παράταξης της ΕΣΗΕΑ, ΚΕΔ, υπογραμμίζοντας: «Δηλώνουμε προς τους κάθε λογής συκοφάντες πως ο σταθμός θα καταβάλει όλες τις ασφαλιστικές εισφορές που του αναλογούν τόσο για τους εργαζόμενους με συμβάσεις αορίστου χρόνου όσο και για τους συμβασιούχους. Ειδικά, για τους συμβασιούχους, αναμένουμε τις διευκρινίσεις από τους αρμόδιους για να γίνει η ανάλογη παραμετροποίηση του προγράμματος μισθοδοσίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι ανεξαιρέτως θα πληρωθούν κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL