Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
"Αυτά που θα σας πω δεν θέλω να μείνουν σ' αυτό το δωμάτιο"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Αυτά που θα σας πω δεν θέλω να μείνουν σ' αυτό το δωμάτιο"

Την ευκαιρία να μιλήσει στους Ελληνοαμερικανούς - μέλη της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ για την καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας είχε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς την περασμένη Παρασκευή στην Ουάσιγκτον.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας, με παρόντες τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Reince Priebus, τον ανώτατο σύμβουλο του προέδρου των ΗΠΑ George Gigikos, το μέλος το Κογκρέσου Gus Bilirakis, γερουσιαστές, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, αξιωματούχους της νέας διοίκησης Τραμπ και τα μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα ενθαρρυντικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας που δείχνουν ότι η χώρα έχει σταθεροποιηθεί και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ξανά.

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε από τους ομογενείς να γίνουν οι πρεσβευτές της Ελλάδας, ώστε η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια. «Αυτά που σας είπα δεν θέλω να μείνουν σε αυτό το δωμάτιο!» είπε ο Έλληνας υπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL