Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Αριθμός αδειών ελαφρά αυξημένος Παράθυρο για «μικρή αύξηση» του αριθμού των αδειοδοτημένων τηλεοπτικών καναλιών αφήνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς προαναγγέλλοντας πως ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσα στην άνοιξη του 2017 καθώς, «δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης». Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon: «Πρέπει να ακούσουμε το αίτημα για μικρή αύξηση του αριθμού των αδειών με πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης. Θα ξεκινήσει διαδικασία διαλόγου και με τα πολιτικά κόμματα και σύντομα θα φτάσουμε και στον ακριβή αριθμό».

Για την κάλυψη του δημοψηφίσματος Περί τις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακοινώσει το ΕΣΡ τις αποφάσεις του για τις παραβιάσεις των τηλεοπτικών σταθμών κατά την περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015. Οι ακροάσεις και τα υπομνήματα των τηλεοπτικών σταθμών θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Τόσο προβλέψιμοι Πρόλαβε την πρωτιά ο ανεξάρτητος, πρώην Ποτάμι, βουλευτής Χ. Θεοχάρης και έκανε την «αποκάλυψη»: ότι δηλαδή ο Ν. Παππάς μεταδίδει, λέει, από οθόνες στους σταθμούς του μετρό την «κυβερνητική προπαγάνδα» στους εκατομμύρια επιβάτες που χρησιμοποιούν το μετρό. Η προπαγάνδα, λέει, γίνεται με τη συνεργασία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Προφανώς ο κ. Θεοχάρης δεν χρησιμοποιεί το μετρό για να δει στις οθόνες ότι δεν υπάρχει ούτε μία πολιτική είδηση, ούτε καν υποψία. Τι παίζει; Τον θάνατο του τελευταίου αστροναύτη που πάτησε στο φεγγάρι, μία παράσταση του Εθνικού θεάτρου, μία είδηση για την κακοκαιρία, μία ιατρική ανακάλυψη για τον διαβήτη, κάτι άλλο ιατρικό που μου διαφεύγει και μερικές ακόμα παρόμοιου είδους ειδήσεις.

Μ. Χούκλη: Ούτε πολιτική, ούτε τηλεόραση Εκτός ΑΝΤ-1 η Μαρία Χούκλη μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποχαιρέτησε χθες τους συναδέλφους της. Όπως είπε, δεν είναι στα σχέδιά της να ασχοληθεί με την πολιτική -όπως ανέφεραν δημοσιεύματα που την ήθελαν σε συνομιλίες με τον Κυρ. Μητσοτάκη- ούτε όμως ότι πρόκειται να συνεργαστεί άμεσα με άλλο κανάλι.

Διαφήμιση τραπεζών Περισσότερα από 33 εκατ. ευρώ είναι η διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών το εννεάμηνο του 2016 προς τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία στην “Εργάνη”. Το ποσό έως το τέλος του 2016 θα φθάσει τα 50 εκατ. ευρώ. Τα περισσότερα έλαβε ο όμιλος Αλαφούζου με 3,06 εκατ. ευρώ, έπεται ο όμιλος Κυριακού με 2,2 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια οι Θ. Αναστασιάδης με 2,05 εκατ., ο Δ. Κοντομηνάς με 1,8 εκατ., ο Στ. Ψυχάρης με 1,79, ο Φ. Μπόμπολας με 1,69, ο όμιλος Βαρδινογιάννη με 1,39, το Real Group των Ν. Χατζηνικολάου - Α. Γ. Κουρή με 1,38, το Mega 1,26, το συγκρότημα Κουρτάκη με 0,82 και οι εταιρείες Σκαναβή Μπενέκου με 0,53 εκατ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL