Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέα 4ωρη στάση εργασίας στο "MEGA" και "megatv.com"

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών

Την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα ισχύει:

- από τις 18.00 έως τις 22.00, την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA».

- από τις 20.00 έως τις 24.00, την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ιστοσελίδα «megatv.com».

Να σημειωθεί ότι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί την καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους δημοσιογράφους του «MEGA» και του «megatv.com», και την ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.

Δείτε όλα τα σχόλια