Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Ψηφιακό πλεονέκτημα Συμφωνήσαμε με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, «ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ψηφιακό πλεονέκτημα και να ξεπεράσουμε την κρίση. Και σε αυτήν τη μάχη, η διεθνής τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση του 'ψηφιακού στρατού' των επιχειρήσεων, επιστημόνων και στελεχών του κλάδου, είναι στη διάθεση της Πολιτείας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνίας Τάσος Τζήκας.

100 απολύσεις στο «Έθνος» Μειώσεις αποδοχών περί το 20% αλλά και απολύσεις εργαζομένων που θα φτάσουν τις 100 στο επόμενο διάστημα, ανακοινώθηκαν χθες στον Όμιλο Πήγασος ("Έθνος", "Ημερησία" κ.ά.), χωρίς καμία δέσμευση για οφειλόμενες αμοιβές τεσσάρων μηνών. Οι ανακοινώσεις προκάλεσαν την ανησυχία των εργαζομένων και έκτακτη συνέλευση αργά χθες το απόγευμα, παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Το σωματείο κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας αργά χθες το βράδυ, ώρα 7.00- 10.00.

Απειλές στον συνδικαλιστή με εξώδικο Τις απειλές και την προσπάθεια εκφοβισμού του νόμιμου εκπροσώπου των δημοσιογράφων στην εφημερίδα «Μακεδονία» Χαράλαμπου Μπίκα καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ. Όπως αναφέρει, η εφημερίδα με εξώδικη επιστολή στον εκπρόσωπο επιχειρεί να εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει και να ποδηγετήσει τα συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL