Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.8°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.5°C23.8°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.1°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
23 °C
21.5°C23.8°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.1°C24.1°C
2 BF 43%
ΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΜΕ

Για κακούργημα 16 από το «πάρτι» του Αθήνα 9,84 Σύσσωμο το Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων Αθήνα 9,84, συγκεκριμένα τα Δ.Σ. της περιόδου 2003-2010 (δημαρχίες Δ. Αβραμόπουλου, Ντ. Μπακογιάννη και Ν. Κακλαμάνη) συν ο επιχειρηματίας Κ. Γριβέας προτείνονται από τον εισαγγελέα Εφετών να παραπεμφθούν για κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν σπατάλες σε δημόσιες σχέσεις, ύψους 37 εκατ. ευρώ. Εκτός από τον -βουλευτή πλέον- Γιώργο Κυρίτση (βλ. δήλωσή του σελ. 13) προτείνεται να παραπεμφθούν επίσης οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης, Μάκης Γιομπαζολιάς και Δώρα Σαρρή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αθ. Καφέζας και οι Σ. Δασκαλάκη, Π. Παπαγεωργίου, Αικ. Μαρκετάκη, Β. Αράπη, Β. Ζήκου, Α. Αναγνωστόπουλος, Σ. Μηλιώνης, Δ. Ζώνιος (εκπρόσωπος εργαζομένων), Π. Καλοφωλιάς, Γ. Ροζώκος, Β. Μητράκος, Ι. Πιερρουτσάκος, Β. Τσιαμπέρη - Παπαμιχαήλ, Ε. Σαμαρά.

Στη Χιμάρα και στα Τίρανα ταξιδεύει ο Φάνης Παπαθανασίου σήμερα και παρουσιάζει, στις 10.15 μ.μ. από την ΕΡΤ1 μια εκπομπή για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ομογενείς. Η εκπομπή «Ειδικές αποστολές» ερευνά τι συμβαίνει με τις περιουσίες των συμπατριωτών μας και γιατί η αλβανική κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την κατεδάφιση σπιτιών και την απαλλοτρίωση οικοπέδων στην παραθάλασσια περιοχή της Χιμάρας. Αναζητά τις αιτίες της στροφής του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στον εθνικισμό και το πώς αυτή συνδέεται με τα σοβαρά προβλήματα που βιώνει η κοινωνία, αλλά και με τις επικείμενες εκλογές.

«Ιστορίες» με τον Δ. Χριστόφια Ο πρώην Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφιας μιλάει στον Παύλο Τσίμα για τις προηγούμενες προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, την οικονομική κρίση, τις σχέσεις με τη Ρωσία, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα όταν ανάλαβε πρωθυπουργός. Απόψε στον ΣΚΑΪ στις 11.30 μ.μ.

Εργαζόμενοι Mega Και δεύτερος μισθός καταβλήθηκε χθες στους εργαζόμενους του Mega, αυτή τη φορά από τον μέτοχο Β. Βαρδινογιάννη (ο προηγούμενος, την περασμένη εβδομάδα από τον Φ. Μπόμπολα). Μετά την καταβολή, το χρέος του καναλιού στους εργαζόμενους μειώνεται σε μισθούς 5 μηνών.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Τύπος στην Τουρκία Συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη για την κατάσταση της δημοσιογραφίας στην περιοχή και ειδικότερα στην Τουρκία, καθώς και τρόπους οργάνωσης σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, παρέμβασης και αλληλεγγύης στις διώξεις που έχει υποστεί η ελευθερία της έκφρασης, είχαν δημοσιογράφοι από τη N.A. Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Στη συνάντηση πήραν μέρος η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Έφορος της ΠΟΕΣΥ Νέλλη Κατσαμά, και δημοσιογράφοι από την Τουρκία, το Βέλγιο, την Κύπρο, το Μαυροβούνιο, την Ουκρανία, τη FYROM, το Κόσσοβο, το Αζερμπαϊτζάν και την Αλβανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL