Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Νέα εκπομπή έρευνας ξεκινά στην ΕΡΤ από σήμερα, στις 10 μ.μ. Ο τίτλος της «Roads» και στην επιμέλεια και την παρουσίαση ο Πάνος Χαρίτος. Η πρώτη εκπομπή, με τίτλο «Τα παιδιά του πολέμου», εστιάζει στα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, τα οποία μιλούν για τον τόπο που άφησαν, τον λόγο που τα οδήγησε στην πρόωρη ενηλικίωση, το ταξίδι της προσφυγιάς και τα σχέδιά τους για το μέλλον. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι φορέων και επικεφαλής των δομών φιλοξενίας μιλούν για τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας και γενικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση τα αντιμετωπίζουν.

Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ - Στάση εργασίας Σε τακτική συνέλευση καλούνται σήμερα οι μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ, επικουρικού και ταμείου περίθαλψης των δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων στον Τύπο και στα ΜΜΕ. Η συνέλευση γίνεται σήμερα στις 12 μ. στο Caravel. Για την πραγματοποίηση της συνέλευσης, η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 5ωρη στάση εργασίας σήμερα, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., προκειμένου να συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι. Στο διάστημα αυτό δεν θα μεταδοθούν ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Τάσος Τέλλογλου στον ΣΚΑΪ Θα συμμετέχει στην εκπομπή «Ιστορίες» μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Παράλληλα, θα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL