Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Nova On Demand Τη νέα υπηρεσία παρουσίασε χθες η Forthnet/NOVA, στο ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στην υπηρεσία «on demand» έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές Nova3play συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet. Οι συνδρομητές μπορούν να πατήσουν «on demand» στο τηλεκοντρόλ τους, και να παρακολουθήσουν μέσω Internet ό,τι θέλουν από το προσφερόμενο πρόγραμμα: από πρεμιέρες κινηματογραφικών ταινιών και παλαιότερες ταινίες, επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ολόκληρους κύκλους, μέχρι παιδικά, ντοκιμαντέρ, αφιερώματα κ.ά. Η υπηρεσία "on demand" παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά τίτλο, συντελεστές και ημερομηνία, καθώς και προτάσεις για ταινίες και σειρές.

Συνέλευση εργαζομένων ΔΟΛ Έως τις 18 Οκτωβρίου θα αναμένουν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ τις ανακοινώσεις του Σταύρου Ψυχάρη για το μέλλον του οργανισμού. Αυτό αποφάσισαν χθες σε συνέλευσή τους, αφού ενημερώθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα ότι ο Σ. Ψυχάρης βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για το μέλλον της εταιρείας, αλλά και για πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που στοχεύει στην εξυγίανσή του. Στους εργαζόμενους δόθηκε υπόσχεση ότι θα καταβληθεί στις επόμενες μέρες αμοιβή ενός 15νθημέρου.

Την παράταση της προθεσμίας για την καταχώριση στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, έως τις 30 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης http://emedia.media.gov.gr/. Υπενθυμίζεται ότι το Μητρώο έχει στόχο τη ρύθμιση του χώρου του Internet με τη διαφάνεια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τον έλεγχο, ώστε η κρατική διαφήμιση να κατευθύνεται σε καταγεγραμμένους ιστότοπους. Η εγγραφή των επιχειρήσεων Διαδικτύου στο Μητρώο είναι προαιρετική.

«Λύση και εκκαθάριση» της εκδοτικής Alpha editions ανακοινώθηκε χθες το πρωί από τον διευθύνοντα σύμβουλο και μέχρι το απόγευμα είχαν προχωρήσει οι απολύσεις όλου του προσωπικού. Συγκεκριμένα, κλείνουν τα περιοδικά "ΕΓΩ", "Τηλεκοντρόλ", "4 Τροχοί", "Autobild", ενώ παραμένουν στην κυκλοφορία το "Hello", και το "7 Μέρες TV", με την προοπτική να πωληθούν. Ως λόγος του λουκέτου εμφανίζεται δικαστική απόφαση -μάλιστα πρωτόδικη- που υποχρεώνει την Alpha Editions να αποζημιώσει 22 εργαζόμενους και να τους επαναπροσλάβει, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι η Alpha αποτελεί συνέχεια του φαλιρισμένου ομίλου Λυμπέρη. Ωστόσο, άλλοι κάνουν λόγο για εταιρικά προβλήματα και διενέξεις μεταξύ των μετόχων, Λυμπέρη, Φιλιππόπουλου και Καββαθά.

Απορρίφθηκαν οι προδικαστικές προσφυγές των τηλεοπτικών εταιρειών "Νέα Τηλεόραση Α.Ε." και "Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Α.Ε." από την Επιτροπή Ενστάσεων, στο πλαίσιο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι δύο απορριπτικές αποφάσεις έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια. Σημειώνεται ότι προδικαστικές προσφυγές έχουν καταθέσει και οι τηλεοπτικές εταιρείες του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΪ και της Alter Ego.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL