Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Από το "βάστα γερά ΔΝΤ" στο βάστα γερά Σόιμπλε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από το "βάστα γερά ΔΝΤ" στο βάστα γερά Σόιμπλε

Ανεστάλη η ενημέρωση στη χώρα από τα ιδιωτικά κανάλια. Στην ελεύθερη καταπατημένη δημόσια συχνότητα που κατοικοεδρεύουν 27 χρόνια τώρα απέκλεισαν τους πολίτες από την ενημέρωση που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Μόνη είδηση οι τηλεοπτικές άδειες και ο διαγωνισμός.

Επιδίδονται σε ένα ανερμάτιστο λεκτικό bulling στους τηλεθεατές, στους καλεσμένους κυβερνητικούς και στους υπαλλήλους της Γ.Γ. Ενημέρωσης. Μετά την παρεμπόδιση λειτουργίας της ανεξάρτητης αρχής του ΕΣΡ για δεύτερη φορά από τον Κ. Μητσοτάκη παρεμποδίζουν τη λειτουργία της ανεξάρτητης δικαιοσύνης στην οποία καθημερινά ομνύουν (Κουμουτσάκος). Την ίδια ώρα απροκάλυπτα εξαγγέλλουν ότι θα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις του ΣτΕ για χάρη των αγαπημένων τους καναλαρχών.

Η κυβέρνηση παρατητηρητής περιμένει τη νομιμότητα να επιβληθεί αλλά εκείνη διαφεύγει. Πόσο όμως θεωρεί ότι αντέχει ο ταλαίπωρος τηλεθεατής να βάλλεται από τα καθημερινά πυρά της μαύρης προπαγάνδας;

Υποτίθεται ότι στα κράτη υπάρχουν νόμοι, αλλά στην πραγματικότητα της ελληνικής διαπλοκής υπάρχουν μόνοι θρόνοι και συμφέροντα. Τα συμφέροντα εκπροσωπούνται από συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι για πρώτη φορά βάλλονται και ανταποδίδουν τα χτυπήματα, κρατώντας ομήρους τους τηλεθεατές. Συνθλίβουν καθημερινά με το βαρύ οπλοστάσιο της παραπληροφόρησης και της χειραγώγησης, το σοβαρό πλεονέκτημα που είχε η κυβέρνηση απέναντί τους, τη λαϊκή υποστήριξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έριξαν κυβερνήσεις άλλωστε, γι’ αυτό νοιώθουν σίγουροι στην παντοκρατορία τους. Το διάλειμμα από την εξουσία παρατράβηξε και οι προσκλήσεις στον «εισαγγελέα» σε σημαίνοντα πρόσωπα του καθεστώτος τους πληθαίνουν, εκτός ότι χρωστάνε πάνω από 400 εκ. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που ούτε σε 200 χρόνια θα μπορέσουν να αποπληρώσουν.

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου; Ο βάστα γερά ΔΝΤ, βραχνός προφήτης προέβλεψε «τα τρία θα του τα προσφέρει ο Σόιμπλε για το χρέος» του Τσίπρα. Βάστα γερά Σόιμπλε…https://www.youtube.com/embed/KB5DsysVPT0

«Η κυβέρνηση προλαβαίνει όσα θα ζητούσε το ΔΝΤ (!!!!)» εξηγέρθη ο νεοφιλελεύθερος αντάρτης και μέμφθηκε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως ανωχεράκηδες χωρίς ιδεολογία που δεν ρίχνουν την κυβέρνηση τους, ανοίγοντας το δρόμο στον Κυριάκο τον Ελευθερωτή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης;

«Με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έχουν τσίπα» δήλωσε σε απολογητικό τόνο στον Πορτοσάλτε, ο αντ’ αυτού, για την έλλειψη αστικής ευγένειάς του.

https://www.youtube.com/embed/cm4lzGWSVvk

Για να συνεχίσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha (Παρασκευή) σε ένα προεκλογικό σόου πλουραλιστικής μονοφωνίας γαλαζοπράσινων ύβρεων, να τιμά τα λεγόμενά του: «Ένας πρωθυπουργός που έχει ως πρότυπό του το Μάο Τσε Τουνγκ, τον Λένιν και το Στάλιν πολύ λίγη σχέση έχει με τη δημοκρατία».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος;

«Ποιος νομίζει ότι είναι ο κύριος αυτός; Ο Ενβέρ Χότζα;» χαρακτηριστική στιγμή όπου ο γνωστός για τις διαπομπεύσεις του όταν ήταν υπουργός υγείας Αν. Λοβέρδος αποτίει τιμές στο θεσμό του πρωθυπουργού της χώρας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη;

«Δεν παίζουν τον κ. Σαμαρά τα κανάλια, να λέει και να ξελέει, τον κ. Τσίπρα παίζουν» (ΑΝΤ1) Αξιοσημείωτη υπεράσπιση του παλαιότερου εχθρού της με αποδεικτικό στοιχείο τα δικά τους κανάλια! Δεν το λέω εγώ, το λέει και ο μπάρμπας μου ο ψεύτης…

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που καθύβριζε «απατεώνες» διατυπώνοντας ελεύθερα την υβριστική του γνώμη, την  δύο υπουργούς στην μονοφωνική και ανελεύθερη κυβερνητική ΕΡΤ της Β. Κορέας, αλλά ΕΣΡ δεν υπάρχει. Φρόντισε και το μπλόκαρε πάλι ο Κυριάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος (πρώην ΚΚΕ, πρώην δημοσκόπος, νυν σύμβουλος Μητσοτάκη, που όπως απεδείχθη είχε σχέση με Καλογρίτσα): «Ισχυροποιείται μεγάλο ρεύμα ανατροπής» είπε, «εκλογές μέσα στο 2017» είδε και «οι παράνομοι μετανάστες έχουν ξεχειλίσει τα νησιά» προπαγάνδισε καλύτερα και από ΧΑυγίτη βουλευτή στο ΣΚΑΙ. (Στη βουλή δεν του βγαίνει και πολύ του αρχηγού βλέπεται και βγήκε πρωί πρωί στο κομματικό τους όργανο για να γυρίσει το κλίμα).

Ποιος κυβερνάει λοιπόν αυτή τη χώρα;

Ευτυχώς όχι ο εξεγερμένος βουλευτής Γ. Αμυράς: «Όταν ελευθερωθεί ο καφές θα έχει ελευθερωθεί η χώρα» (ΑΝΤ1).  Το ΠΟΤΑΜΙ κοντά στα πραγματικά αιτήματα των κατοίκων της χώρας, που ως γνωστόν όλη μέρα ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες, παρά την κρίση, οι τεμπέληδες. Να μειωθεί η τιμή του καφέ και οι ανασφάλιστοι να πάνε να πνιγούν…  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL