Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
«Δεν θα το επιτρέψει» ο Γ. Αμυράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Δεν θα το επιτρέψει» ο Γ. Αμυράς

«Δεν θα το επιτρέψει» ο Γ. Αμυράς «Αυτή η κυβέρνηση έχει το κουσούρι να θέλει να βάζει το χέρι της παντού. Από τους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου, μέχρι την ενημέρωσή του. Γι’ αυτό άλλωστε θέλει να κλείσει τα μισά κανάλια. Όμως εμείς δεν θα τους το επιτρέψουμε και τους λέμε ότι είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι θα φέρετε τη δική σας διαπλοκή μπροστά μας και εμείς θα καθόμαστε απαθείς». Δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού Γ. Αμυρά.

Παράγουμε περισσότερους τραγουδιστές απ' όσους μπορούμε να καταναλώσουμε; Και ένα, και δύο, και τρία μουσικά talent shows από τη νέα σεζόν. Μετά τον ΣΚΑΪ και μετά το STAR, που ετοιμάζουν τους δικούς τους μουσικούς διαγωνισμούς, στο ίδιο τερέν ετοιμάζεται να παίξει και το Epsilon. Όπως ενημερώνει επισήμως, μουσικά ταλέντα μέσα από ένα μεγάλο μουσικό σόου θα αναδειχθούν από τη νέα σεζόν, με έναρξη τον Νοέμβριο και μάλιστα με κριτές τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα και την "απόλυτη Ελληνίδα Σταρ" Άννα Βίσση.

Από 22 Αυγούστου στο Epsilon ο Ν. Ευαγγελάτος Ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια ο παρουσιαστής του σταθμού. Θα παρουσιάζει καθημερινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από τις 22 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL