Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Δικαίωση Μ. Ψύλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικαίωση Μ. Ψύλου

Δικαίωση Μ. Ψύλου Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του προέδρου του ΑΠΕ Μιχάλη Ψύλου εργαζόμενος του Πρακτορείου, ο οποίος διεκδικούσε να μη μετακινηθεί από το πόστο του -τη δημοσιογραφική κάλυψη της κυβέρνησης- προς το διπλωματικό ρεπορτάζ. Το δικαστήριο απέρριψε τις αιτιάσεις των σωματείων που βρέθηκαν στο πλευρό του, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, που υποστήριξαν ότι ο δημοσιογράφος τάχα προωθείται προς απόλυση ή ότι ως διαπιστευμένος κυβερνητικός συντάκτης μόνο ο ίδιος μπορεί να καλύπτει τα ταξίδια του πρωθυπουργού κ.ά. Τακτική δικάσιμος ορίστηκε τον Νοέμβριο.

Ο δάσκαλος Μαζί με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο σύμβουλος με τη μεγάλη επιρροή στον πρόεδρο της Ν.Δ, ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, μετά τις εκπομπές του στον Βήμα FM, αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο πώς θα στέκονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Πλούσιο ρεπορτάζ Δίκη Ψυχάρη, απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων των καναλιών από το ΣτΕ, ενστάσεις από τους υποψηφίους για άδειες, όλα, σελ. 4.

Οι «Ειδικές αποστολές» στην Τουρκία Το πραξικόπημα των 12 ωρών παρουσιάζει η εκπομπή, την Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ, από την ΕΡΤ1. Ο Φάνης Παπαθανασίου ταξίδεψε στην Τουρκία και κατέγραψε με την κάμερα της εκπομπής τα γεγονότα στην Κωσταντινούπολη και την Άγκυρα τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα μετά τo αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL