Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Κήρυκας Κυριάκου μάτι βγάζει...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κήρυκας Κυριάκου μάτι βγάζει...

Υπερωρίες δουλεύουν οι Ν.Δ.-Πασόκοι στα κανάλια υπηρετώντας το σενάριο της εβδομάδας «δημιουργείτε τη νέα διαπλοκή». Ψάχνουν να βρουν τη διαπλοκή της «χειρότερης κυβέρνησης» στην ελάχιστη διαφήμιση που έχει η "Αυγή" και το αποπληρωμένο δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ!

Περίπου 1,3 δισ. ευρώ χρωστάνε τα κανάλια και γύρω στα 400 εκατ. ευρώ το χρέος των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων, αλλά όλη η διαπλοκή προέρχεται από την Αριστερά!

Μια χαρά να παίρνει δάνειο το "Πρώτο Θέμα", για να αγοράσει τις ίδιες του τις μετοχές και να δωροδοκεί τους αναγνώστες του με δωράκια του πτωχευμένου Μαρινόπουλου, όχι όμως και η "Αυγή", διαφήμιση!

Στην εξεταστική επιτροπή ρωτήθηκε ο διευθύνων τη Τράπεζας Πειραιώς για τα απλήρωτα δάνεια 300.000 ευρώ του "Κήρυκα Χανίων" συμφερόντων Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του. Κατατοπιστική η απάντηση του εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ:

Οικονόμου: «Είναι σοβαρή πολιτική αυτό που κάνετε; Είναι αστειότητες. Εμπλέκεται μια τοπική εφημερίδα;» και συνεχίζοντας: «Οι μισοί βουλευτές έχουν τοπική εφημερίδα». Ρ. Σβίγκου: "Οι μισοί βουλευτές της Ν.Δ. έχουν δική τους τοπική εφημερίδα;"

https://www.youtube.com/embed/kPUuw3cQgAY

Μια εισπρακτική δεν βρέθηκε 10 χρόνια, να τον πάρει ένα τηλέφωνο, για το δάνειο των 300.000 του "Κήρυκα"; Τι όχι; Εδώ παίρνουν τους κοινούς θνητούς για 30 ευρώ.

Βγήκε ο στοργικός πατέρας να καλύψει τον υιό, και αυτός έτρεξε να ψωνίσει ανασφάλεια από τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

Αναπάντητα τα ερωτήματα για την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, παρόλο που το βούλευμα για τη Siemens είχε παραδοθεί από τις 13 Μαΐου! Δέκα ανακοινώσεις θα είχαν βγάλει για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, αν τολμήσει και μιλήσει κυβερνητικός για παραδικαστικό κύκλωμα!

Ο Πολάκης έστειλε ασθενοφόρα στα ακριτικά νησιά και ο πρωθυπουργός εγκαινίασε το νοσοκομείο Θήρας, παρά τις αντιδράσεις του δημάρχου, που μάλλον θεωρεί περιττό το νοσοκομείο στο νησί αφού δεν το εγκαινιάζει ο Άδωνις. Το ακούσατε σε κάνα κανάλι;

Φασιστική κυβέρνηση κραύγαζε ο βοναπάρτης Άδωνις, ενώ ο Πορτοσάλτε κατακεραύνωνε «τον χυδαίο τρόπο που φέρθηκε στους δικαστές». Ο φασίστας αποκαλεί φασίστα αυτόν που αντιπαρατίθεται και ο ψεύτης, ψεύτη. Το θέμα συζήτησης θάβεται κάτω από την αχλή του «όλοι ίδιοι» και ο χουλιγκανισμός νικά κατά κράτος την πολιτική.

Τρίζει το σύστημα της διαπλοκής καθώς νιώθει απειλητικά την εφαρμογή της νομιμότητας και της διασάλευσης των κεκτημένων συμφερόντων τόσων χρόνων.

«Βρέξει, χιονίσει ήμασταν υπέρ της απλής αναλογικής». Όχι, δεν το λέει το ΚΚΕ, αλλά η Ν.Δ. διά στόματος Κ. Χατζηδάκη στην ΕΡΤ, «ανερυθρίαστα». Ενώ το ίδιο «ανερυθρίαστα» δηλώνει σήμερα ότι είναι υπέρ της συνεννόησης μέσω του ΕΣΡ, τη στιγμή που για πάνω από 10 μήνες η Ν.Δ. μπλόκαρε τη σύστασή του.

https://www.youtube.com/embed/CFQZOFE7WzM

Τη διαγραφή του χρέους της Πήγασος ζήτησε από τις τράπεζες, διάβασα, ο φτωχούλης του Θεού κ. Μπόμπολας και απείλησε με λουκέτο. Έτσι γίνονται οι μπίζνες... Θα κλείσω, θα απολύσω, θα έχεις κόστος... τόσο απλά, τόσο κυνικά, τόσο «νόμιμα».

Ανασύρθηκαν οι δικογραφίες Βγενόπουλου από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και καλούνται στην εξεταστική τα «βαριά» ονόματα του επιχειρηματικού και εκδοτικού κόσμου, Θέμος, Μπόμπολας, Ψυχάρης...

Το πάρτι αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον... και επειδή ο τελευταίος πληρώνει... να ευχηθούμε σε μια έκβαση που θα επαναφέρει την αξιοπιστία στη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα.

Απαντώντας στο ψέγος του κ. Κικίλια για τους πλαγκτόν δημοσιογράφους, ο κ. Κούτρας ανέλαβε τον ρόλο του κ. Οικονόμου που επικαλέστηκε την εγκυρότητά του. «Δεν χρωστούν τίποτα» τα κανάλια, είπε, υπενθυμίζοντας τις συμφωνίες συμψηφισμού χρεών - πολιτικής διαφήμισης, με τη Ν.Δ.-Πασοκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL