Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Απειλές χειροδικίας με μπόλικη off shore και κερασάκι τον Κοκό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απειλές χειροδικίας με μπόλικη off shore και κερασάκι τον Κοκό

Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

 

Η καλή τηλεοπτική εβδομάδα από το πρωί της Δευτέρας φαίνεται. Μητσοτάκης στον Παπαδάκη, Θεοδωράκης στο Mega, Λεβέντης στον Χατζηνικολάου, Μπαλτάκος, Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ και κερασάκι ο Κοκός! Είπατε τίποτα;

https://www.youtube.com/embed/BTe_P8ZNQG8

Απειλές χειροδικίας από τον κ. Κεγκέρογλου εναντίον του κ. Μπάρκα. Πού πήγε εκείνο το «καταδικάζουμε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται»;

Μόνη σοβαρή παράταξη της χώρας η Ν.Δ. Σοβαροί, άξιοι και προπαντός φερέγγυοι. Άνθρωποι που τιμούν τον λόγο και την υπογραφή τους, ειδικά όταν πρόκειται για off shore και μετοχές.

Δύο μέρες πριν από την αποχώρηση, ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι έπρεπε να είχαν δει το θέμα των off shore στη Βουλή. Μια μέρα μετά δεν ήθελε ούτε να το δει, ούτε να το ακούσει... Αυτά στον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα στο Mega, ο κ. Κακλαμάνης τον «άδειαζε», λέγοντας ότι η διάταξη ήταν προαπαιτούμενο και την ήξεραν.

Μία μέρα πριν από την αποχώρηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Γ. Κουμουτσάκος δήλωνε μέσω twitter: "Δεσμευόμαστε για την πλήρη απαγόρευση συμμετοχής σε off shore.

Την επομένη αποχωρούν από τη συζήτηση στη Βουλή, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη διάταξη για τις off shore των πολιτικών, απεκδυόμενοι τον μανδύα της καχυποψίας και ενδυόμενοι αυτού της πιθανής ενοχής.

Δύο μέρες μετά: Ο κ. Κικίλιας: «Δεν ντρέπονται», να καταθέσουν έναν νόμο αυστηρότερο και «να μας κουνάνε και το δάκτυλο»; «Είστε απολυταρχικό καθεστώς». Ενώ καθόλου σημαντική δεν έκρινε την παραμονή της Ν.Δ. στη Βουλή.

Τι θα πρόσφερε άλλωστε η μη ψήφιση της ρύθμισης, αφού την πλειοψηφία έχει η κυβέρνηση; Σωστό. Μήπως να καταργήσουμε τη Δημοκρατία, γιατί δυσκολεύεται να βρει ρόλο η αντιπολίτευση της Ν.Δ. σε αυτήν; Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

https://www.youtube.com/embed/HqBaEkXofps

Τουλάχιστον, ο κ. Βορίδης παραδέχθηκε ότι έγινε περίγελος η Ν.Δ. στα social media. Ο Άδωνις σοβάρεψε και άσκησε κριτική: «Ενδεχομένως να μην ήταν σωστό να αποχωρήσουμε». Στον τοίχο ο Black Koulis.

https://www.youtube.com/embed/JeTTQSSf0jM

Το σχέδιο «σαμποτάζ» δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Κι ας έχει ξεπατωθεί να τρέχει στις διαμαρτυρίες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανά την επικράτεια αγκαλιά με τις κάμερες.

«Ντα κάνει, παιδί μου, καλά πράγματα ο Πολάκης; Εγώ γροικώ στην τηλεόραση πως κάνει μόνο κακά» (!) είπε η γιαγιά από την Κρήτη σε μια φράση. Τα πάντα όλα για την κατάντια της τηλεοπτικής ενημέρωσης στη χώρα.

Όλως τυχαίως, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης των δηλώσεων Τσίπρα - Βαλς στην ΕΡΤ, στο στούντιο σχολιαστής ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος. Ούτε τα προσχήματα.

Δεν 'πα να γίνονται εκλογές σε αυτή τη χώρα; Το κράτος τους ανήκει. Φυσικά και η δημόσια τηλεόραση, που έκλεισαν, αλλά φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ξανανοίξει για να τους υπηρετεί... αντικειμενικά, απροκάλυπτα και ακομμάτιστα.

Το νέο Φιλιόκβε «Τα παιδιά πρέπει να ονομάζονται πρίγκιπες και βασιλοπούλες ή βασιλόπουλα και πριγκίπισσες;». Και στο σχολείο μετά όλοι οι άλλοι πληβείοι και κατώτεροι;

Η ζωή κολλάει όπως ο υπολογιστής; Στα κανάλια σίγουρα. Νομίζουν ότι ζουν στα χρόνια της παντοκρατορίας τους για πάντα.

Το ΕΣΡ θυμήθηκε την ύπαρξή του για να απαγορεύσει το video του Athens Pride. Ευτυχές το 1950!

Η επίσκεψη του Γάλλου πρωθυπουργού στη χώρα μας και η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, τελευταία είδηση στο ΣΤΑΡ, την Παρασκευή. Στις 08.45, ε… δεν είναι και Koulis.

Στις σοβαρές απώλειες, της διαπλοκής, το κλείσιμο ενός μεγάλου καναλιού προπαγάνδας και χειραγώγησης.

Ο καημένος ο Koulis ήταν αδύνατο να χειριστεί ζητήματα υψηλής εσωτερικής πολιτικής χωρίς την αδελφή του, η οποία και τον συνόδευσε στη Γερμανία. Η κ. Μέρκελ αρνήθηκε να συμμετάσχει στην απέλπιδα παρασκηνιακή προσπάθεια του και αυτός απογοητευμένος τα έβαλε με τις σημαιούλες του τραπεζιού…

https://www.youtube.com/embed/1gsmooRC1Gc

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL