Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
«Σαμποτάζ» η Μαύρη Οχιά επανέρχεται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Σαμποτάζ» η Μαύρη Οχιά επανέρχεται

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

 

Στη μνημονιακή Ελλάδα το 2016 ο πρίγκηπας Black Koulis αρχίζει να βλέπει καθημερινούς εφιάλτες εξουσίας. Ο υιός του Mitsotaki του Α' προσπαθεί απεγνωσμένα, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, να ανέλθει στην εξουσία.

Άξιος συνεχιστής του προκατόχου του Αντ. Σαμαρά, εξυφαίνει αριστερές παρενθέσεις, ΔΟΛια λασπολογία, σενάρια καταστροφής διανθισμένα με δειλούς (αρχικά) αντιμνημονιακούς θρήνους. Στην υπηρεσία του νυχθημερόν Μουρούτηδες εργάζονται αγόγγυστα στη διασπορά ψευδών ειδήσεων...

Την ώρα όμως που καταστρώνει τη στρατηγική -αξιόπιστη αντιπολίτευση- ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και σκιώδης αρχηγός τού στέλνει απειλητικά μηνύματα και τον σαμποτάρει. «Η Νέμεσις δεν θα αργήσει» του γνέφει ο σκοτεινός προφήτης Σαμαράς και ο Blackadder Koulis χάνει τον ύπνο του.

https://www.youtube.com/embed/zFJsOnC05tc

«Ο κόφτης έρχεται» μαχόμενη υπέρ αδυνάτων η κ. Ασημακοπούλου (Ν.Δ.), που μόλις μια εβδομάδα πριν καλούσε τους δανειστές να είναι πιο σκληροί με την κυβέρνηση (δηλαδή τη χώρα) και μαζί με τον κ. Μαργαρίτη της ΔΗΜ.ΑΡ. απαιτούν «Παραιτηθείτε» και ζητούν ήττα ταπείνωσης για την κυβέρνηση, τη χώρα και την Αριστερά.

Σε ανάκριση υπεβλήθη ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Μπαλάφας στο ΣΚΑΙ ενώ προς παραδειγματική του τιμωρία, που επιμένει να στηρίζει την κυβέρνηση, του αφαιρέθηκε το δικαίωμα της απάντησης.

Λέξη δεν τον άφησαν να σταυρώσει οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του σταθμού επικαλούμενοι αντικειμενικότητα και κυρίως ορθολογισμό. Τέρμα πια στις αυταπάτες, μόνο με τα ΜΜΕ και με τις γραβάτες.

Εκτός από τις ερωτήσεις που καταπίνει η ΕΡΤ ενώπιον των εκπροσώπων της Ν.Δ. σε έναν νέο ορισμό της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ρωτάει τον διευθυντή δεξιάς εφημερίδας να της πει τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση. Εκείνος ο διαχωρισμός της είδησης από το σχόλιο θυσιάστηκε στην αντικειμενικότητα της τηλεθέασης;

Επιβεβαιώθηκε η στήλη. Της Βενεζουέλας έγινε αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από το ρεπορτάζ του Mega. Ευτυχώς που υπήρξε και αυτή η προπαγάνδα εισαγωγής για να ανακαλύψουν ότι υπάρχουν κυρίες της Βουλής φεμινίστριες. Αρκεί βέβαια να πρόκειται για τη Βενεζουέλα...

Αυτό που ο Παπαδάκης, εδώ και ένα μήνα περίπου, επαναλαμβάνει σχεδόν καθημερινά, «εγώ δεν παρακινώ σε διαδηλώσεις, αλλά από τον καναπέ τα προβλήματα δεν λύνονται».

Σε επαναστατικό πυρετό τα κινήματα, μετά τους Ναίδες, τους Μένουμε Ευρώπη και τις γραβάτες, παίρνουν σειρά, οι καναλάρχες και οι φοροφυγάδες.

Ο Μαρτίνης από τον Κορυδαλλό θα στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην οικογένεια Μητσοτάκη ετοιμάζοντας πύρινα προσκλητήρια στον αγώνα κατά της χούντας της κυβέρνησης.

«Ο Γιώργος ο ροκάς», γνωστός και ως εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., θα ηγηθεί του κινήματος Φίλων Δημοσιογράφων - Εκβιαστών, ενώ ο κ. Μουσσάς θα του σιγοτραγουδά πότε Κορκολή και πότε Καζαντζίδη, εναλλάξ, «Σκόνη και θρύψαλα» (τους έχεις κάνει), «Φίλε μου καλέ».

https://www.youtube.com/embed/ddQJfUvQPUo

Σε περίπτωση που είστε κάπως αδύναμοι στην Ιστορία, να ακούτε τον κ. Γρηγοράκο. Ο Τσίπρας φταίει ακόμα και για την παραπομπή Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο! Από παιδί φαινόταν ότι θα... φταίει για όλα κάποτε.

«Δεν φοβηθήκαμε όμοιούς σου, βρε, θα φοβηθούμε εσένα; Δεν φοβηθήκαμε σε νύχτες βάρβαρες με τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;» Ο Μάκης Μπαλαούρας δεν άφησε τον Χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να επιβάλει τα δικά του αήθη στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

https://www.youtube.com/embed/TONE6cCTtDg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL