Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Καταστροφολογία made in Βενεζουέλα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταστροφολογία made in Βενεζουέλα

Τώρα που έκλεισε η αξιολόγηση και πήρε μαζί της τις εκλογικές φαντασιώσεις της αντιπολίτευσης, αποφάσισαν, δεδομένης άλλης μίας ήττας, να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στην επόμενη αριστερή παρένθεση, τον Σεπτέμβριο.

Βαρέθηκαν να χτίζουν παρενθέσεις και να τους προδίδει η πραγματικότητα. "Τέταρτο Μνημόνιο" φωνάζουν οι όψιμοι συμπαραστάτες των λαϊκών αιτημάτων καταφεύγοντας στην πάγια τακτική της φθοράς του αντιπάλου.

Το κρεσέντο αμετανόητης καταστροφολογίας σε συνέχειες έχει από καιρό εκπέσει στο γκροτέσκο. Οι απέλπιδες προσπάθειες λάσπης Χιώτη οδηγούν σε παραιτήσεις και ταπεινωτικές συγγνώμες. Η πληρωμένη αλητεία χρόνων ξεπούλησε και την τελευταία ικμάδα αξιοπρέπειας.

Ο κ. Mitsotakis, καταπολεμώντας την κατάθλιψη στην οποία έχει περιπέσει, πήρε τους δρόμους αναζητώντας τους δεσμούς του με την κοινωνία σε ολοήμερα, λαϊκές γειτονιές, αλλά και σε prime time της δημόσιας συχνότητας της χώρας που η τότε κυβέρνησή του έκλεισε.

Ο Π. Χαρίτος, αποδεικνύοντας ότι και θέλει και μπορεί να είναι πιο «έγκριτος» και «αντικειμενικός» από τους συναδέλφους του της ιδιωτικής, ξέχασε τις ερωτήσεις στο σπίτι. Κουβέντα για τις απολύσεις, με το γάντι για το χρέος, φτάσαμε να καμαρώνει ο Koulis για το «έντονο ενδιαφέρον του για τη δημόσια Παιδεία»!

https://www.youtube.com/embed/z7Wo29CNg-0

Εκδικείται το μιντιακό σύστημα. Από τις 4 Μαΐου είχε να εμφανιστεί η κ. Μπακογιάννη. Γι' αυτό κατέληξε σε εκπομπή lifestyle στο Έψιλον; Βαρύ το τίμημα της αδικαιολόγητης απουσίας από την καταψήφιση του ασφαλιστικού και ας προσπαθούσε να μας πείσει 10 μέρες πριν ότι καμαρώνει για τις ικανότητες του αδελφού της. «100 ώρες δουλειά έχει από πίσω πριν ανοίξει το στόμα του» ο κ. Mitsotakis, γιατί δεν θέλουμε να πάθει αυτό που έπαθαν οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί!

Μην ερεθίζετε τον κ. Λοβέρδο, όταν ακούει Πιτέλα βγαίνει από τα ρούχα του. «Δεν θα μας κάνουν υποδείξεις τα κόμματα των τραμπούκων. Μου γίνατε και σοσιαλιστές» είπε ο πρώην υπουργός, που χειροκροτούσε επανειλημμένα τους ακτιβισμούς της Χ.Α. και, αν είχε συνείδηση, θα τον βάρυναν οι θάνατοι των γυναικών που συστηματικά διαπόμπευε.

https://www.youtube.com/embed/XUJgf43bFTI

Έτερη που συνηθίζει να αφήνει στην άκρη την αστική της ευγένεια και συχνά πυκνά βγαίνει από τα ρούχα της, η κ. Ασημακοπούλου, που, ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο ωρυόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ, σήμερα τα βάζει με τους Ευρωπαίους, που δεν είναι αρκετά σκληροί με τη χώρα!

https://www.youtube.com/embed/dk4cvtEsWgw

Με τέτοια αντιευρωπαϊκή γραμμή, στη Ν.Δ. θα ζητούν δημοψήφισμα για την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Αντ' αυτού θα προτείνουν την καθιέρωση μαθήματος από την πρώτη δημοτικού στα σχολεία, όπου θα διδάσκονται όλα τα hits '80s - '90s της Eurovision και θα στοχεύουν στην καλλιέργεια της αισθητικής της παρηκμασμένης δόξης για να λάμψει και πάλι η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή.

Το ρεπορτάζ της εβδομάδας, χαρτί υγείας με κούριερ. Οκτώ ευρώ η εξάδα. Σας εκδικήθηκε η Σοφία, επιβεβαιώθηκε... στη Βενεζουέλα.

https://www.youtube.com/embed/C0kQsI1HIqE

Ο Χιώτης παραιτήθηκε, ο Άδωνις ποτέ.

Κατανοώ τη θλίψη τους και τον εκνευρισμό τους, (αν και τα Megaλα ονόματα δεν κινδυνεύουν να περιπέσουν στην αφάνεια) αλλά το σώμα της γυναίκας να εκτίθεται βορά των εκπομπών πολιτικής (λέμε) ενημέρωσης με σεξιστικά υπονοούμενα, πάει πολύ. Ή μήπως η «ευαισθησία» περιορίζεται μόνο στο κανάλι τους που κλείνει.

Ο δημόσιος λόγος που εκπέμπει και η ποιότητά του άραγε δεν είναι μια από τις αιτίες των λουκέτων; Χαρακτηριστικό ότι πάτωσε όχι μόνο σε «αντικειμενικότητα» αλλά και σε ακροαματικότητα τον τελευταίο χρόνο.

https://www.youtube.com/embed/m8Pt8G880RY

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL