Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
Ταινίες Κυριακής - Δευτέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ταινίες Κυριακής - Δευτέρας

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ

ΕΡΤ-1, 00.00

Θρίλερ, παραγωγής Ισπανίας 2010. Η Τζούλια, μια γυναίκα που χάνει σταδιακά την όρασή της, βρίσκει τη δίδυμη αδερφή της, Σάρα, κρεμασμένη στο υπόγειο του σπιτιού της. Η Σάρα είχε ήδη τυφλωθεί από την ίδια αρρώστια. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε, αλλά η Τζούλια αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση, μιας και διαισθάνεται πως πρόκειται για δολοφονία. Παίζουν: Μπελέν Ρουέδα, Λουί Ομάρ, Κλάρα Σεγούρ.

ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΝΟΣ

ALPHA, 00.00

Κοινωνική - αισθηματική ταινία, παραγωγής 2009. Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μάθιου Γκουντ. Στο Λος Άντζελες του 1962, κατά την περίοδο της τεταμένης σχέσης με την Κούβα, ο Τζορτζ Φάλκονερ, ένας 52χρονος Βρετανός καθηγητής πανεπιστημίου, πασχίζει να βρει νόημα στη ζωή του μετά τον θάνατο του νεαρού συντρόφου του, Τζιμ. Εγκλωβισμένος στο παρελθόν της σχέσης τους, αδυνατεί να βρει λόγους στο σήμερα που να δίνουν κάποιο νόημα στη ζωή του. Η μελαγχολία του μοιάζει αγιάτρευτη, παρά τις προσπάθειες της στενής του φίλης, Τσάρλι, και την απρόσμενη παρουσία στη ζωή του ενός φέρελπι νεαρού φοιτητή...

ΔΕΥΤΕΡΑ

THE DOUBLE

STAR, 21.15

Αστυνομική ταινία μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2011. Στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, η δολοφονία Αμερικανού γερουσιαστή έχει έντονα τα «σημάδια» του σοβιετικού τρόπου δράσης και συγκεκριμένα του διαβόητου Ρώσου εκτελεστή με την κωδική ονομασία "Cassius 7". H CIA αναθέτει την υπόθεση στον Πολ Σέφερντσον, έναν βετεράνο πράκτορα που πλησιάζει τη συνταξιοδότηση, και τον Μπεν, έναν νεαρό πράκτορα του FBI, ο οποίος έχει μελετήσει τη δράση του Cassius στη διατριβή του 300στο Χάρβαρντ.

ΧΑΟΣ

ALPHA, 23.15

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2005. Ο Κουέντιν και ο Τζέισον είναι δύο αστυνομικοί του Σιάτλ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα εξαιτίας κάποιων άτυχων χειρισμών. Όταν, όμως, εμπλακούν στο κυνήγι του περιβόητου ληστή Λορέντζο, θα καταφέρουν να αποτρέψουν τη ληστεία τράπεζας. Ωστόσο, τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται και σύντομα οι δύο φίλοι θα διαπιστώσουν ότι ο Λορέντζο έχει την υποστήριξη από πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας... Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ράιαν Φιλίπ, Γουέσλι Σνάιπς, Τζέσικα Στιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL