Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Περικοπές Διακόπτουν την κυκλοφορία τους τέσσερα περιοδικά της «Καθημερινής»: "Γλυκιές ιστορίες", "Light & Healthy", "Ζάχαρη και Αλεύρι" και "Κτήμα και Κήπος". Συνεχίζουν την έκδοσή τους τα περιοδικά «Κ» και «Γαστρονόμος». Πληροφορίες αναφέρουν απολύσεις τεσσάρων δημοσιογράφων και άλλων ειδικοτήτων εργαζομένων και διακοπή συνεργασιών εργαζομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Προθυμία Συνολικά 597 προτάσεις κατατέθηκαν από παραγωγούς και δημιουργούς στην κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος, που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014. Για πόσες παραγωγές ενδιαφέρεται η ΝΕΡΙΤ παραμένει άγνωστο.

Υπόγειες διαδρομές μεταξύ δημοσιογράφων και τραπεζιτών αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης στο "Hot Doc". Όπως αναφέρει, ο Γιώργος Οικονομέας (Mega) επωφελήθηκε από δάνειο ύψους 390.000 ευρώ από την τράπεζα FBB, το οποίο εξόφλησε στο σύνολό του ο ιδιοκτήτης της Τράπεζας Β. Ρέστης. Ο Αντώνης Δελατόλας ("Το Ποντίκι") επωφελήθηκε από τον ίδιο επιχειρηματία με δάνειο 1,5 εκ. ευρώ.

Βραβείο στον Γ. Αυγερόπουλο για το ντοκιμαντέρ του «Agora», το οποίο γυρίζεται από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα, εδώ και τέσσερα χρόνια, απενεμήθη από το FIPA, το Διεθνές Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Έργων που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Biarritz της Γαλλίας. Το «Agora» έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τη δημόσια γερμανική τηλεόραση (WDR) και το αραβικό Al Jazeera. Τα RTBF (Βέλγιο), DR (Δανία), Radio Canada και SVT (Σουηδία) επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους. Υπολογίζεται πως η ταινία θα είναι έτοιμη τον Ιούνιο του 2014 σε κινηματογραφική και τηλεοπτική εκδοχή.

Όχι -άλλο- Μπέζο! Παίζει ήδη σε μια εβδομαδιαία τηλεοπτική κομεντί στο Mega. Παίζει στο Εθνικό Θέατρο, στον «Φιλάργυρο». Μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή όπου τραγουδούσε. Σήμερα το απόγευμα εμφανίζεται στον Σκάι, όπως γράφει: «σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκαλύπτει τον πιο αληθινό του εαυτό»! Την Τρίτη εμφανίζεται στη ΔΤ στο αφιέρωμα για το Εθνικό Θέατρο. Μου ξεφεύγει κάτι;

Το «ναυάγιο» του "Επενδυτή" Τις ποινικές ευθύνες για την κατάρρευση της εφημερίδας «Επενδυτής», εκτός από τις αστικές για δεδουλευμένα 5-8 μηνών, θα διερευνήσουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, που διέκοψε την κυκλοφορία της στις αρχές Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, πρόκειται να ερευνήσουν σε βάθος την οικονομική διαχείριση της εταιρείας DBAS που εκδίδει τον «Ε», και «ιδιαίτερα ενδεχόμενες 'γκρίζες' συναλλαγές, είτε με άλλες εταιρείες των ίδιων μετόχων που εκδίδουν άλλα έντυπα ("Ελ. Τύπος"), είτε με άλλες εταιρείες ή και προσωπικές δραστηριότητες των ιδιοκτητών οι οποίες οδήγησαν στο 'ναυάγιο' του Επενδυτή».

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL