Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Σε μια κουταλιά νερό Τον τρόπο με τον οποίο θα ελέγχει την «πολιτική πολυφωνία» επιχείρησε να προσδιορίσει το ΕΣΡ την περασμένη Δευτέρα. Την πρόταση που κατατέθηκε ψήφισαν δύο μέλη, έναντι πέντε που καταψήφισαν, χωρίς πάντως να προτείνουν μια εναλλακτική μέθοδο. Να σημειωθεί πάντως ότι επί δέκα χρόνια, μέχρι και το 2019, το ΕΣΡ εκδίδει Εκθέσεις Πολιτικής Πολυφωνίας. Δεν πειράζει όμως, χρόνος υπάρχει... Ας το σκεφτούν μερικούς μήνες ακόμα, όσο θα παρακολουθούμε όλοι μαγεμένοι τα ηλιοβασιλέματα από τη Σαντορίνη και τις ανυπέρβλητες επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς.

Κι άλλα fake news από τα Ellinika Hoaxes Το αποκάλυψε η ιστοσελίδα για την εκπαίδευση alfavita.gr: είναι «fake news η κατάργηση των Καλλιτεχνικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» και ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή ούτε στο Γυμνάσιο ούτε στο Λύκειο υποστήριξαν τα Εllinika Ηoaxes. Μετά τις αντιδράσεις εκπαιδευτικών και εικαστικών κάτω από την ανάρτησή τους, αναγκάστηκαν να «ανασκευάσουν» διακριτικά το περιεχόμενο της είδησης, αλλά χωρίς να αλλάξουν τον τίτλο της δημοσίευσης, που παραμένει παραπλανητικός.

Στο σπίτι με τον Τόνι Σφήνο Ένα καλοκαιρινό πάρτι με μουσική, τραγούδι και χορό με τα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ’70 μέχρι σήμερα, υπόσχεται το Mega στο μουσικό ραντεβού της Παρασκευής το βράδυ. Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος και μαζί του οι αυθεντικοί του είδους, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL