Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.8°C28.0°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.4°C28.5°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C27.6°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C25.8°C
5 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
28.9°C29.0°C
0 BF 21%
Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ: / Η ΕΡΤ απαξιώνεται. Να παρέμβουν οι αρμόδιοι θεσμοί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ: / Η ΕΡΤ απαξιώνεται. Να παρέμβουν οι αρμόδιοι θεσμοί

Βολές εναντίον της διοίκησης της ΕΡΤ και της κυβέρνησης εξαπολύει η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της, διαπιστώνοντας καταβαράθρωση της τηλεθέασης και της αξιοπιστίας της ΕΡΤ. Κάνει επίσης λόγο για «λογοκρισία, αποκλεισμούς και την κατάλληλη ‘διαμόρφωση’ των ειδήσεων, ειδικά εκείνων που θεωρούνται ‘βλαπτικές’ για την κυβέρνηση» από τη διοίκηση Γαμπρίτσου - Ζούλα.

«Τα τελευταία μετρήσιμα αποτελέσματα στα ποσοστά της τηλεθέασης στην ΕΡΤ έφτασαν να μοιάζουν με εκείνα μιας εξέτασης για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα» σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ και υπογραμμίζει τις καταγγελίες του Θ. Καμπαγιάννη, δικηγόρου του απεργού πείνας μέχρι πρότινος Β. Δημάκη, ότι κατάφερε να βγει στον αέρα της ΕΡΤ μόνο όταν προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει την τεράστια αύξηση μισθών για τους «απεσταλμένους του Μαξίμου», όπως χαρακτήρισε τη διοίκηση της ΕΡΤ, και συμπληρώνει: «Ξοδεύουν αλόγιστα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του ελληνικού λαού για διαφήμιση του brand name της ΕΡΤ την ίδια στιγμή που το υποβαθμίζουν ασκώντας μια διοίκηση που έριξε την τηλεθέαση και την αξιοπιστία της στα τάρταρα. Βέβαια, οι ίδιοι όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους γι’ αυτό το χάλι, αλλά βρίσκουν διαρκώς τις... αιτίες κάπου αλλού, όπως τότε που έλεγαν πως το σκηνικό έφταιγε που η εκπομπή ‘10’ είχε μόνο 2% τηλεθέαση. Το σκηνικό άλλαξε, αλλά η εκπομπή συνέχισε την καθοδική της πορεία στις προτιμήσεις του κοινού».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί να παρέμβουν οι αρμόδιοι από το σύνταγμα θεσμοί για τη λειτουργία της ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL