Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εμβληματική περίπτωση δίωξης δημοσιογράφου για την έρευνά της που ταράζει το κύκλωμα διακίνησης μαύρου χρήματος γίνεται η Γιάννα Παπαδάκου. Η Ειδική Επιτροπή της Βουλής την καλεί να καταθέσει ως... ύποπτη με βάση ισχυρισμούς του ύποπτου για απάτη Σάμπι Μιωνή. Η ίδια δηλώνει ότι θα εμφανιστεί στην Επιτροπή και θα πει την αλήθεια, με όποια ιδιότητα και εάν κληθεί. «Κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει στο να αποκαλύπτω το σκοτεινό και ζοφερό πρόσωπο της εξουσίας, αλλά και τους συνεργούς εκείνων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, λεηλατώντας και καταληστεύοντας τα δημόσια ταμεία» λέει η ίδια.

Ο Παύλος Πολάκης απαντάει στον Α. Σρόιτερ «Εριστικός και επιθετικός ή στοχοποιημένος όπως λέει;», ο Alpha ενημερώνει ότι ο Παύλος Πολάκης «απαντά με τον δικό του τρόπο στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ για όλα. Για τη Novartis και τις εντάσεις με τους δημοσιογράφους. Για την κριτική που δέχεται ακόμα και μέσα από το ίδιο του το κόμμα. Για τη σύζυγο και τις κόρες του. Το Facebook, το κάπνισμα, το ψαροντούφεκο με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Τσιόδρα και την καλημέρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη». Πέμπτη βράδυ, στις 00.15 μετά τα μεσάνυκτα.

Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας», η ιστορική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη. Το ανακοίνωσε ο ίδιος και διευκρίνισε: Όχι στην άγονη τηλεόραση, αλλά στο Διαδίκτυο και τις πλατφόρμες. «Ευχηθείτε καλή τύχη και κυρίως καλό κουράγιο». Τις ευχές μας!

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα επόμενα δύο χρόνια. Η συμφωνία περιλαμβάνει συνεργασία στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Νέα καθημερινή εκπομπή στον Alpha, ένα reality game show, θα μεταδίδεται στις 4.30 μ.μ. με τίτλο «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Σύμφωνα με το σενάριο, η Αντελίνα Βαρθακούρη χτυπάει τα κουδούνια ανυποψίαστων ανθρώπων, μπαίνει στα σπίτια και μετά από διάφορα παιχνίδια μοιράζει 2.000 ευρώ. Μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού, η εκπομπή ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Τη θρυλική σειρά «Φρουτοπία» σε επανάληψη εντάσσει η ΕΡΤ2 στο παιδικό πρόγραμμα, κάθε μέρα στις 8 το πρωί. Η παιδική σειρά με κούκλες, συνολικά 48 επεισόδια, αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου κόμικς (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη και προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση την περίοδο 1985-86 και στη συνέχεια το 1989. Έχει θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στη μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη. Η σκηνοθεσία του Φαίδωνα Σοφιανού, οι κούκλες και τα κοστούμια των Δήμου και Μπριγκίτε Σοφιανού. Ακούγονται οι φωνές του Δημήτρη Πιατά, Τάσου Κωστή, Θάνου Παπαδόπουλου, Ματίνας Καρρά, Μιχάλη Μητρούση, Παύλου Κοντογιαννίδη, Δάνη Κατρανίδη, Σταύρου Ξενίδη, Άννας Παναγιωτοπούλου, Ντίνας Κώνστα κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL