Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Την ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο για το «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» μετέδωσε η ΕΡΤ 1 σε μαγνητοσκόπηση, από 7.55 έως 8.30 το βράδυ της Τετάρτης.

Καθυστέρηση απόδοσης αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης σε εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και σχεδιασμούς της διοίκησης να κόψει ολοκληρωτικά την απόδοσή της σε όσους θεμελιώνουν ή θα θεμελιώσουν δικαίωμα μειωμένης σύνταξης καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Η Ομοσπονδία έχει ήδη διαμαρτυρηθεί στη διοίκηση, ενώ προχθές παρέδωσε σχετική εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία, μέσω της οποίας προειδοποιεί ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα και συνδικαλιστικά μέσα ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής.

Η ενδοοικογενειακή βία στην καραντίνα από το «Special Report» Η εκπομπή καταγράφει την αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα. Για αρκετές γυναίκες η υποχρεωτική καραντίνα υπήρξε ένα κρυφό μαρτύριο, αφού αναγκάστηκαν να μείνουν, επί μακρόν, στον ίδιο χώρο με συντρόφους που ασκούν βία πάνω τους. Η Κέλλυ Χεινοπώρου προσπάθησε να μάθει τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών στο διάστημα του lockdown, φιλοξενεί μαρτυρίες θυμάτων και ειδικών και επιχειρεί να ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίον ανταποκρίνεται η Πολιτεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL