Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία της ενημέρωσης στην ΕΡΤ

Προκηρύχθηκε η θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ

Τις θέσεις των δύο Διευθυντών Ενημέρωσης προκήρυξε η ΕΡΤ και η προθεσμία λήγει την Κυριακή 24 Μαΐου. Πρόκειται για τη θέση του Διευθυντή Περιφερειακών Σταθμών και του Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημερωτικών Εκπομπών, που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης.  (Παρένθεση: η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης δεν πρόκειται να προκηρυχθεί, όπως λέγεται, με το αιτιολογικό ότι ο σημερινός Γενικός Φώτης Καφαράκης δεν έχει ολοκληρώσει θητεία ενός έτους).

Ήδη, για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων έχουν βγει τα μαχαίρια εντός της δεξιάς πολυκατοικίας: ο Δημήτρης Απόκης (κλίμα Σαμαρά) διεκδικεί με πάθος (για να το πούμε κομψά) τη θέση και προτάσσει πτυχία και μεταπτυχιακά που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Η διοίκηση φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον, να προκρίνει τον Γιάννη Τρουπή, χωρίς κάν πτυχίο, όμως με βαριά ιστορία για το καλό της παρατάξεως: για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ (στην οποία μπήκε χάρη στην προσωπική συνέντευξη με «άριστα» 950/1000) είχε κάνει την ιστορική συνέντευξη τον Δεκέμβριο 2014 του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά, μαζί με τον Γ. Ευθυμίου. Με την κυβερνητική αλλαγή τον Ιούλιο του 2019, ανέλαβε τη μετάβαση του ενημερωτικού της ΕΡΤ στο νέο νεοδημοκρατικό καθεστώς, αναλαμβάνοντας μαζί με τον Φ. Καφαράκη άτυπα ακόμη τότε, τα ηνία της ενημέρωσης.    

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις