Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συμπληρωματική γραμμή SOS για τους ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ Ειδική τηλεφωνική γραμμή και e-mail θέτει σε λειτουργία ο ΕΔΟΕΑΠ για την περαιτέρω διασφάλιση της διευκόλυνσης των ασφαλισμένων του. Η γραμμή 210 7264706 και το [email protected] θα δέχονται σχόλια, στοιχεία και παρατηρήσεις ασφαλισμένων που θεωρούν ότι το αίτημά τους προς τον Οργανισμό δεν αντιμετωπίστηκε. Στόχος είναι η άμεση επίλυση του προβλήματος από τη γενική διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ.

Εκτός TV η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν Την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανακοίνωσε χθες, από την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη. Με φανερή συγκίνηση, η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε ότι έχει πάρει την απόφαση αυτή από πέρυσι, ώστε να μπορέσει να κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει έως τώρα. «Κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω, θα τα ξαναπούμε» συμπλήρωσε.

Δεν κυκλοφόρησε χθες η εφημερίδα «Μαγνησία», καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση τυπογραφείου, έστω και εκτός νομού. Ο εκδότης της εφημερίδας «Θεσσαλία» έληξε τη συνεργασία του με τη «Μαγνησία» έπειτα από τέσσερα χρόνια, όσον αφορά την εκτύπωσή της. Ο εκδότης της «Μαγνησίας» Δημήτρης Καρεκλίδης καταγγέλλει ότι πίσω από την κίνηση αυτή βρίσκεται πολιτική δίωξη της εφημερίδας από τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και από τον γ.γ. Τουρισμού Κώστα Λούλη, οι οποίοι έχουν ενοχληθεί από την εφημερίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL