Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Δύο εκφωνητές θα απασχολήσει η ΕΡΤ για την εκφώνηση των διαφημιστικών μηνυμάτων (trailer, tv, radio & social media spot) για την προβολή και προώθηση του προγράμματος της τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού, διαδικτυακού κ.λπ. Οι εκφωνητές θα υπογράψουν σύμβαση έργου που λήγει στο τέλος του έτους.

Μπορεί η διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ να μην δημοσιεύεται -μετά από απαίτηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στα χρόνια της βαθιάς ύφεσης-, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν καταγράφεται από τη Media Services. Η ΕΡΤ προκήρυξε τον σχετικό διαγωνισμό για τα έτη 2020-22, έναντι 119.000 ευρώ.

Επιστρέφει το «Greece's Next Top Model» και δέχεται συμμετοχές από αγόρια και κορίτσια. Οι οντισιόν και τα γυρίσματα θα γίνουν με μέτρα προστασίας, όπως λένε, μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να προλάβουν τυχόν αναζωπύρωση της πανδημίας από το φθινόπωρο. Η προβολή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στο Star.

Την τριαντάχρονη ιστορία του ΑΝΤ-1 ξεδιπλώνει από αύριο και για τέσσερις Κυριακές το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου και μετατρέπεται σε «Still Standing Golden Edition». Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της τριαντάχρονης ιστορίας (ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι κ.ά.) θα τεστάρουν τις γνώσεις τους πάνω στις σειρές, τις εκπομπές, τους πρωταγωνιστές, και τις ατάκες, που έχουν μείνει στη μνήμη μας. Οι ερωτήσεις, εμπλουτισμένες με οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό, θα ζωντανέψουν χαρακτηριστικές στιγμές από το παρελθόν του σταθμού.

Ο Μάρκος Σεφερλής στον Ν. Χατζηνικολάου μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά μιλούν για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο. Στο «Ενώπιος ενωπίω» τη Δευτέρα στις 24.00 στον ΑΝΤ-1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL