Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αντίδοτο στο κλίμα των ημερών, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, ώρα 12 τα μεσ'ανυχτα, υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς...

Αντίδοτο στο κλίμα των ημερών, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, ώρα 12 τα μεσ'ανυχτα, υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορωνοϊού σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

Και γυμναστική μέσω TV Μετά τα μαθήματα από το σπίτι που προβάλλει η ΕΡΤ2 κάθε πρωί για τους μαθητές του Δημοτικού, πλέον υπάρχει δυνατότητα και για γυμναστική από το σπίτι από το Mega. Από Δευτέρα, κάθε πρωί, στις 11.20, ξεκινάει μια νέα εκπομπή με γυμναστική. Γυμνάστρια η Ζωή Δημητράκου.

Σύμβουλος έκδοσης και επικεφαλής του πολιτικού στο ενημερωτικό σάιτ iEidiseis.gr αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής μετά την αποχώρηση του από τον όμιλο Μάρη 24Μedia.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις