Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Αλέξη Παπαχελά, μας λείπεις"

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού. Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις,...

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού.

Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας εξετάστηκε το προσωπικό για κορωνοϊό και σχεδιάστηκε η εξ αποστάσεως εργασία. Η συντριπτική πλειονότητα αρνητικοί, ο διευθυντής Αλέξης Παπαχελάς θετικός στον ιό, είχε όμως προλάβει να οργανώσει την τηλεργασία. Όπως γράφει:

«Το μόνο που λείπει από τον παραγωγικό ιστό της εφημερίδας είναι ο διευθυντής. Πριν από λίγες ημέρες ευχαριστούσε τα στελέχη γιατί 'τα έδωσαν όλα', τους συνιστούσε ψυχραιμία και τους ζητούσε να σκεφθούν 'τι άλλο χρειάζεται για να βγαίνει η εφημερίδα, πρακτικά'. Η απάντηση είναι: Τίποτα. Εκτός από τον διευθυντή της».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις