Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επανέρχεται ο 105,5 Στο Κόκκινο

Θετικά σχόλια για το νέο πρόγραμμα

Πολύ καλά σχόλια ακούει ήδη ο 105,5 Στο Κόκκινο για το νέο του πρόγραμμα, που επισπεύστηκε, αλλά και προσαρμόστηκε καταλλήλως στις ανάγκες ενημέρωσης εν μέσω πανδημίας.

Και δεν είναι μόνο η αξιολόγηση «συμπαγές πρόγραμμα» από τον Δημήτρη Κανελλόπουλο του e-tetradio και της "Εφ.Συν.", είναι και όλοι εκείνοι που στέλνουν μηνύματα για παλιές αγαπημένες φωνές, όπως οι Κυρίτσης - Τσέκερης ή ο Κώστας Αρβανίτης, ή για νέες συνεργασίες, όπως αυτή με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ή ακόμη για την ενίσχυση αγαπημένων εκπομπών, όπως η δίωρη πλέον του Χρυσόστομου Λουκά και της Τζούλης Τσίγκα.

Όπως μας λέει ο ρ/σ Στο Κόκκινο, «επιλέγει να παρακολουθεί ακόμα πιο στενά τις εξελίξεις, να ελέγχει την εξουσία για τις πράξεις ή τις παραλείψεις της, να ενημερώνει και να ενημερώνεται για όσα υπογραμμίζει η επιστημονική κοινότητα. Στόχος να αποτελέσει το στήριγμα της κοινωνίας που δεν εφησυχάζει, αλλά και δεν τρομοκρατείται».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις