Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Χωρίς αντικείμενο οι αθλητικογράφοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χωρίς αντικείμενο οι αθλητικογράφοι

Χωρίς αντικείμενο αφήνει τον αθλητικό Τύπο, αλλά και τους εξειδικευμένους αθλητικούς ιστότοπους η ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων σε όλο τον κόσμο λόγω του κορωνοϊού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χάνεται το βασικό αντικείμενό τους, η αθλητική - αγωνιστική επικαιρότητα.

Ακόμα μεγαλύτερο θέμα αντιμετωπίζει η συνδρομητική τηλεόραση, Cosmote και Nova, λόγω της ακύρωσης των διοργανώσεων, καθώς, παρά τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει για premium αθλητικό περιεχόμενο μπάσκετ και ποδοσφαίρου (Superleague, Euroleague, Champions League κ.ά.), δεν μπορούν να μεταδώσουν αγώνες. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για ακύρωση των συμβάσεων με 20 αθλητικούς συντάκτες από σταθμό μετά την ακύρωση του Euro 2020.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες η ύλη αθλητικών εφημερίδων και sites περιστρέφεται γύρω από την ειδησεογραφία περί τον κορωνοϊό, ενώ η αθλητική ειδησεογραφία περιορίζεται σε πληροφορίες περί μετεγγραφών, μηνύματα αθλητών ή σε ρεπορτάζ για τη ΔΟΕ.

Η κατάρρευση της αγωνιστικής επικαιρότητας αφαιρεί εντελώς το αντικείμενο από τις στοιχηματικές εφημερίδες και τα site, τα οποία τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με αγώνες στην... Αγκόλα, την Γκάμπια και τη... Νιγηρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL