Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Χωρίς «κοινό» οι εκπομπές / Σε επιφυλακή για τον κορωνοϊό κανάλια και μιντιακοί όμιλοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χωρίς «κοινό» οι εκπομπές / Σε επιφυλακή για τον κορωνοϊό κανάλια και μιντιακοί όμιλοι

Με προσοχή χειρίζονται οι μιντιακοί όμιλοι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί το πρόβλημα του κορωνοϊού λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα και με βάση της οδηγίες από το υπουργείο Υγείας.

Στην Άλτερ Έγκο, μετά την ανακοίνωση ότι ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» τον επικεφαλής του ομίλου Β. Μαρινάκη, οι εργαζόμενοι στο "Βήμα", "Τα Νέα", το Mega αποχώρησαν ενωρίτερα από το κτήριο της Λ. Συγγρού, το οποίο, όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο να απολυμανθεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας. Σήμερα πολλοί εργαζόμενοι του ομίλου θα εργαστούν από το σπίτι τους.

Το Open ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα των εκπομπών θα πραγματοποιούνται χωρίς κοινό. Στην ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται ότι ο σταθμός «δεν θα δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του επέτρεπαν -λόγω κόνσεπτ- την παρουσία πολιτών στα στούντιο».

Πιο συγκεκριμένα, «τόσο το σόου 'Just The Two Of Us', που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου, όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τηλεοπτικά δρώμενα θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Πληροφορίες από τον ΑΝΤ-1 λένε ότι τα επόμενα επεισόδια του σόου "Your Face Sounds Familiar" θα γίνουν χωρίς την παρουσία κοινού στο πλατό της εκπομπής. Οπότε δεν θα υπάρχουν πολίτες για να παρακολουθούν και να συμμετέχουν. Τα γυρίσματα γίνονται κάθε Τετάρτη και χωρίς κοινό θα γυριστεί το επεισόδιο που θα προβληθεί την παραπάνω Κυριακή 22 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι τα δελτία ειδήσεων των καναλιών συνεχίζουν να πλασάρονται στο Top 10 των εκπομπών με την υψηλότερη τηλεθέαση. Έτσι, τέσσερα κεντρικά δελτία ειδήσεων, των ΣΚΑΪ, ΑΝΤ-1, Star και Alpha, καταλαμβάνουν 4/10 θέσεις στο ΤΟΡ 10.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL