Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο από την αιφνίδια απώλεια της δημοσιογράφου Σίσσυς Αρβανιτίδου, η οποία εργαζόταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Η Σίσσυ Αρβανιτίδου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στον περιοδικό Τύπο. Εργάστηκε στις εκδόσεις Λυμπέρη, ενώ την τελευταία εικοσαετία εργαζόταν αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία της ΕΡΤ, στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Κοσμοδρόμιο», στο «Πρώτο Πρόγραμμα».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΕΣΠΗΤ (Ένωση Περιοδικού Τύπου), η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΕΡΤ. Η Σίσσυ Αρβανιτίδου χαρακτηρίζεται ακούραστη και συνεπής επαγγελματίας, αγαπητή και άξια συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό όλων, με την ευγενική και πρόσχαρη φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό της.

Νέα εκπομπή «Off the record» με παρουσιαστή τον Γιάννη Μούτσο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 24.00 στο Mega. Η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο των υδρογονανθράκων και των πετρελαίων στην Ελλάδα. Πόσο πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβει το ελληνικό υπέδαφος; Είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμο και τι θα συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία; Άνθρωποι της αγοράς, πολιτικά πρόσωπα και επιστήμονες αναδεικνύουν τις αθέατες πλευρές της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, από το 1974 μέχρι σήμερα, καθώς και τις ακραίες καθυστερήσεις στις έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL