Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην ΕΡΤ2
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην ΕΡΤ2

Ένα αφιέρωμα στον αυθεντικό λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη παρουσιάζει η εκπομπή των "Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ στην ΕΡΤ2.

Αφορμή στάθηκε η βιογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή, την οποία έγραψε με μεράκι ο μελετητής του λαϊκού μας τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης και κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα. Στο βιογραφικό βιβλίο καταγράφεται μια ολόκληρη εποχή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η συνάντηση του Γιώργου Μαργαρίτη με τον Βασίλη Τσιτσάνη, η φιλία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, η συνεργασία του με τον Τάκη Σούκα, η επιτυχία και η αγάπη του κόσμου, τα όνειρα για το μέλλον κ.ά.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδάει αγαπημένα τραγούδια και μιλάει χωρίς περιστροφές, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια για την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που δεν λείπουν από τον ανθρώπινο βίο. Παρόντες στο στούντιο ο συγγραφέας και διανοητής Μίμης Ανδρουλάκης, ο «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος και ο διακεκριμένος συνθέτης Πέτρος Βαγιόπουλος. Τραγουδούν επίσης η Φραντζέσκα Μιχαήλ και ο Πέτρος Σκάρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL