Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Έρχεται το «'Big Brother' της νέας εποχής» Μετά τον ΑΝΤ-1 και τον Alpha, το φέρνει ο ΣΚΑΪ. Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται για ένα απλό, κανονικό "Big Brother εγκλεισμού, ομφαλοσκόπησης και βαρεμάρας που γνωρίσαμε στο παρελθόν. Το νέο "Big Brother" υπόσχεται να βοηθήσει, να αναγεννήσει, να οδηγήσει στην αυτογνωσία, στον έλεγχο του εαυτού και τελικά στον θρίαμβο. Ο ΣΚΑΪ το λέει καθαρά: «Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το...».

Όχι στην ομογενοποίηση που επιχειρείται με το νέο οργανόγραμμα της διοίκησης της ΕΡΤ λένε οι δημοσιογράφοι του Ραδιομεγάρου. Σε συνάντηση που έγινε χθες, παρουσία και εκπροσώπων του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ζητούν να υπάρξει αυτοτελής διοικητική έκφραση στο νέο οργανόγραμμα του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, του Ίντερνετ, των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών και του αθλητικού. Με το νέο οργανόγραμμα απαλείφονται οι διοικητικές δομές κυρίως του ραδιοφώνου, αλλά και των νέων Μέσων και ομογενοποιούνται με την τηλεόραση, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν και να μην υφίστανται καν ως αυτόνομες διοικητικές δομές.

Αγωγή κατά της Ν.Δ. πρόκειται να καταθέσει η εφημερίδα "Documento" και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης αντιδρώντας στις «πρόσφατες υβριστικές και συκοφαντικές ανακοινώσεις του κόμματος». Σύμφωνα με το documentonews.gr «οι εκπρόσωποι Τύπου της Ν.Δ. και του Μαξίμου αποκαλούν την εφημερίδα και τον Κώστα Βαξεβάνη 'πλασιέ και πιστόλι συμφερόντων από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ' και προωθούν μέσω ανακοίνωσης, υιοθετώντας τα, όσα κατέθεσε καταδικασμένη πειθαρχικά εισαγγελέας, ότι δήθεν ο Βαξεβάνης είναι βασικό γρανάζι παραδικαστικού και παρακρατικού κυκλώματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL