Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ2 22.00

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δράμα, συμπαραγωγής Χιλής - Γερμανίας - Ισπανίας 2017, σε σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο. Δημιουργός της πολυβραβευμένης «Γκλόρια», ο Λέλιο επιστρατεύει το ταλέντο της Ντανιέλα Βέγκα σ’ αυτή την ταινία - ύμνο στη διαφορετικότητα, κερδίζοντας το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2018.

Η Μαρίνα και ο Ορλάντο είναι ερωτευμένοι και σχεδιάζουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Η Μαρίνα εργάζεται ως σερβιτόρα και φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τραγούδι, ενώ ο Ορλάντο είναι είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της και ιδιοκτήτης μιας εταιρείας εκτυπώσεων. Όταν ο Ορλάντο πεθαίνει ξαφνικά, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όπου αντιμετωπίζει, όχι μόνο την απροθυμία της οικογένειας του να τη συμπεριλάβει στο πένθος, αλλά και την καχυποψία τους, σχετικά με τις συνθήκες κατά τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν. Η Μαρίνα είναι τρανσέξουαλ και η ταινία αυτή είναι η ιστορία του αγώνα της για το δικαίωμα να είναι ο εαυτός της.

Έναν αγώνα που δίνει σε όλη της τη ζωή, με σκοπό να γίνει η γυναίκα που είναι σήμερα -μια σύνθετη, δυνατή, ειλικρινής και φανταστική γυναίκα.

Παίζουν: Ντανιέλα Βέγκα, Φρανσίσκο Ρέγιες, Λούις Νιέκο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 01.00

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ

Θρίλερ ψυχολογικού τρόμου, παραγωγής Ισπανίας 2010, σε σκηνοθεσία Γκιγιέμ Μοράλες. Η Τζούλια, μια γυναίκα που χάνει σταδιακά την όρασή της, βρίσκει τη δίδυμη αδερφή της, Σάρα, κρεμασμένη στο υπόγειο του σπιτιού της. Η Σάρα είχε ήδη τυφλωθεί από την ίδια αρρώστια. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε, αλλά η Τζούλια αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση, μια και διαισθάνεται πως πρόκειται για δολοφονία.

Παίζουν: Μπελέν Ρουέδα, Λουίς Ομάρ, Κλάρα Σεγούρα, Πάμπλο Νταρκουί.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.00

Ο 20ος ΜΟΥ ΑΙΩΝΑΣ

Ασπρόμαυρη, βραβευμένη δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Ουγγαρίας - Δυτ. Γερμανίας - Κούβας 1989, σε σκηνοθεσία - σενάριο Ίλντικο Ένιεντι. Το 1880, όταν ο Έντισον παρουσίασε τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα στην Αμερική, δύο δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν στη Βουδαπέστη. Ζώντας μέσα στη φτώχεια, απαγάγονται και μεγαλώνουν χωρισμένες. Στην αυγή του 20ού αιώνα η Ντόρα ζει ως ψευτοαριστοκράτισσα τυχοδιώκτρια και η Λίλι αναρχική βομβίστρια. Παίζουν: Ντορότα Σέγκντα, Όλεγκ Γιανκόφσκι, Πέτερ Αντοράι.

ΠΕΜΠΤΗ OPEN 21.00

ΒΑΒΕΛ

Δραματική ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, παραγωγής 2006, με τους Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Γκαέλ Γκαρσία Μπενράλ. Ένα ζευγάρι Αμερικανών στο Μαρόκο. Μια γκουβερνάντα που παίρνει δύο Αμερικανάκια παράνομα στο Μεξικό. Μια νεαρή Γιαπωνέζα μένει μόνη την ώρα που ο μπαμπάς της καταζητείται στο Τόκιο. Οι διαφορετικές κουλτούρες και οι γεωγραφικές αποστάσεις δείχνουν ότι οι τέσσερις αυτές ομάδες ανθρώπων μοιράζονται λίγα, όμως τα παιχνίδια της μοίρας, ο φόβος της απομόνωσης και ο πόνος θα τους φέρει κοντά.

ΠΕΜΠΤΗ STAR 21.00

Η ΑΦΙΞΗ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας,παραγωγής 2016, με τους Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ, Φόρεστ Γουίτακερ. Δώδεκα μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία στη Γη. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται ώστε να ερευνήσει και να αξιολογήσει το γεγονός. Ανάμεσά τους είναι και η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος, που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους, ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο.

ΣΑΒΒΑΤΟ ALPHA 22.00

Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ

Βιογραφική κομεντί συμπαραγωγής 2013, με τους Έμμα Τόμσον, Τομ Χανκς, Πολ Τζιαμάτι, Κόλιν Φάρελ. Η συγκινητική ιστορία της συγγραφέως της σειράς βιβλίων «Μαίρη Πόπινς», της Πάμελα Λίντον Τράβερς και της πρότασης του Γουόλτ Ντίσνεϊ, ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει τα δικαιώματα των βιβλίων. Καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, παρά τις αρχικές ενστάσεις της, τελικά δέχεται την πρόταση του. Όμως η συνεργασία μαζί του είναι αρκετά δύσκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL