Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C15.1°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.3°C25.4°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.4°C26.9°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.2°C16.9°C
1 BF 87%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 01.00

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δραματικό θρίλερ, συμπαραγωγής Καναδά - Γερμανίας 2015, σε σκηνοθεσία Ατόμ Εγκογιάν, που προβάλλεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος, στις 27 Ιανουαρίου. Μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Ζεν, ένας ηλικιωμένος άνδρας εβραϊκής καταγωγής, αποφασίζει, όπως έχει υποσχεθεί στον φίλο του από τις σκοτεινές μέρες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, να φύγει από το γηροκομείο και να αναζητήσει τον υπεύθυνο στρατιωτικό για την εκτέλεση των οικογενειών τους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, πριν από 70 ολόκληρα χρόνια. Σκοπός του είναι να τον σκοτώσει. Ο Ζεν ξεκινά ένα ταξίδι στις μεσοδυτικές πολιτείες, όπου συναντά τον σύγχρονο καλά ριζωμένο φασισμό, αλλά κι ένα επικίνδυνο, συνεχώς ανερχόμενο μιλιταρισμό. Όπλα που αγοράζονται εύκολα και παραδίδονται χωρίς έλεγχο, φιλόξενοι, φιλικοί αστυνομικοί που αποδεικνύονται στρατιώτες της Λευκής Υπεροχής, ολόκληροι λαοί που ξέχασαν ότι είναι κι εκείνοι συνυπεύθυνοι για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ο Ζεν γνωρίζει το όνομα αυτού που αναζητεί, αλλά για να είναι σίγουρος θα πρέπει να ελέγξει από κοντά τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν το ίδιο όνομα.

Παίζουν: Κρίστοφερ Πλάμερ, Μάρτιν Λαντάου, Ντιν Νόρις, Πίτερ ΝταΚούνια, Μπρούνο Γκαντζ.

ΚΥΡΙΑΚΗ STAR 01.00

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

Αστυνομικό θρίλερ παραγωγής 2006, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε. Ο Σάλιβαν, ανερχόμενο στέλεχος της αστυνομίας, είναι στην πραγματικότητα πληροφοριοδότης του Κοστέλο, αρχηγού του υπόκοσμου της Βοστώνης. Όμως κι ένας νεαρός μπράβος του Κοστέλο, ο Κόστιγκαν, είναι μυστικός αστυνομικός. Όταν γίνεται εμφανές κι από τις δυο πλευρές ότι υπάρχει πληροφοριοδότης στις τάξεις τους, η ζωή και καριέρα των δυο ανδρών κινδυνεύει θανάσιμα. Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάρτιν Σιν.

ΔΕΥΤΕΡΑ STAR 24.00

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Θρίλερ συμπαραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία Αλεχάντρο Αμεναμπάρ. Μινεσότα, 1990. Ο ντετέκτιβ Μπρους Κένερ ερευνά την υπόθεση της νεαρής Άντζελα, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της Τζον Γκρέι, για τη σεξουαλική κακοποίησή της. Όταν ο Τζον απροσδόκητα ομολογεί το έγκλημα, για το οποίο όμως δεν έχει καμία ανάμνηση, επιστρατεύεται ο διακεκριμένος ψυχολόγος δρ Ράινς, για να τον βοηθήσει να ανακτήσει τις καταπιεσμένες του αναμνήσεις. Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Έμα Γουότσον, Ντέιβιντ Θιούλις.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ2 23.00

Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Δράμα, συμπαραγωγής Ρουμανίας-Γαλλίας 2016, σε σκηνοθεσία Κριστιάν Μουντζίου. Αναφέρεται στη σχετικότητα της αλήθειας και την αμφισημία του συμβιβασμού. Ο Ρομέο, γιατρός σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Τρανσυλβανίας, έχει μεγαλώσει την 18άχρονη κόρη του με την προοπτική να σπουδάσει στο εξωτερικό. Η Ελίζα έχει ήδη κερδίσει μια υποτροφία και πρέπει απλώς να περάσει τις τελικές εξετάσεις. Την τελευταία μέρα, η Ελίζα πέφτει θύμα μιας επίθεσης που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της.

ΠΕΜΠΤΗ OPEN 21.00

CINDERELLA MAN

Κοινωνική ταινία παραγωγής 2005, με τους Ράσελ Κρόου, Ρενέ Ζελβέγκερ, Πολ Τζιαμάτι. Η πραγματική ιστορία του σπουδαίου πυγμάχου, Τζέιμς Μπράντοκ, που κατάφερε από τον πάτο της εξαθλίωσης να φτάσει και πάλι στην κορυφή, εκεί που βρισκόταν το οικονομικό κραχ του 1929 και να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή των ρινγκ βαρέων βαρών σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου ενάντια στον ήδη κάτοχο της χρυσής ζώνης Μαξ Μπάερ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ2 22.00

CEVALIER

Δραματική κομεντί, παραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, παρουσιάζει τον ακραίο ανδρικό ανταγωνισμό και ματαιοδοξία. Όταν μια μηχανική βλάβη εγκλωβίζει μια παρέα ανδρών στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους μ’ ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής. Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Κέντρος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Ορφανός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL