Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το ημερολόγιο της "Αυγής" το Σάββατο στα περίπτερα Το ημερολόγιο της "Αυγής" για το 2020 θα είναι ένθετο στο φύλλο του Σαββάτου, αύριο. Αφιερωμένο στην αριστερή νεολαία του '60, το ημερολόγιο θα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα αρχεία της ΕΜΙΑΝ (Εταιρεία Μελέτης Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας). Αύριο, στα σημεία πώλησης εφημερίδων σε όλη τη χώρα.

Τρόπους απεξάρτησης από το Internet αναζητούν ένας στους δύο πολίτες παγκοσμίως Στα όρια της ψηφιακής κόπωσης βρίσκεται πλέον ένα σημαντικό τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού: την ίδια ώρα που το 54% των καταναλωτών θεωρεί το Διαδίκτυο αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνικής του ζωής, σχεδόν ένας στους δύο πολίτες αναζητά τρόπους να απομακρυνθεί από συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Το 45% των πολιτών ψάχνει ενεργά χρόνο μακριά από το κινητό του τηλέφωνο και από άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, ποσοστό που ανεβαίνει στο 53% μεταξύ των νέων ηλικίας 25-34 χρόνων. Τα ευρήματα περιλαμβάνονται στην παγκόσμια έκθεση της ΕΥ “Decoding the digital home”.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις