Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Ευκλείδης στην ΕΡΤ1 Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το σήμερα Σάββατο, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ΕΡΤ1.

«Φιλελεύθερος» μόνο το Σάββατο Καταργεί το καθημερινό φύλλο η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θ. Μαυρίδη και διατηρεί μόνο την έκδοση του Σαββάτου. Μετά από δύο χρόνια σκληρής πολιτικής μάχης, η εφημερίδα υποκύπτει στη σκληρή πραγματικότητα της αγοράς κι αφού απέλυσε τρεις εργαζόμενους, συρρικνώνεται και μετατρέπεται σε εβδομαδιαία. Το πρώτο νέο σαββατικάτικο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου, οπότε και θα καταργηθεί το καθημερινό.

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ -κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος- παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Το μαγικό των ανθρώπων» με τη Φωτεινή Τσαλίκογλου. Ο συγγραφέας μιλάει για τα σημάδια που άφησε η αυτοχειρία της μητέρας του, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την οδύνη της ψυχικής διαταραχής. Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ2, στις 9 μ.μ.

Για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη Την εκπομπή «Παρασκήνιο - Έρωτας στα χιόνια» ψηφιοποίησε και διαθέτει το Αρχείο της ΕΡΤ προς τιμήν του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Η εκμπομπή αναφέρεται στο διήγημα του Παπαδιαμάντη «Έρωτας στα χιόνια» μέσα από τη ματιά τριών συγγραφέων: ο Αλέξανδρος Κοτζιάς, ο Γιώργος Χειμωνάς και ο Μένης Κουμανταρέας διαβάζουν αποσπάσματα του διηγήματος και εξηγούν την οπτική τους σχετικά με το έργο του Παπαδιαμάντη, τη χρήση της γλώσσας, τα μοτίβα που εντοπίζουν και τους χαρακτήρες.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Η Άλ. Μαραγκουδάκη προέρχεται από το Open και προηγουμένως είχε διατελέσει διευθύντρια προγράμματος στον ΣΚΑΪ. Διευθύντρια προγράμματος υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια και στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL