Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 21.00

Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Δραματικό μιούζικαλ, παραγωγής ΗΠΑ 1971, σε σκηνοθεσία Νόρμαν Τζούισον. Στη σπουδαία αυτή ταινία, που είναι πλέον κλασική στην ιστορία του κινηματογράφου, θα δούμε τη ζωή του Τέβγε, ενός Εβραίου γαλατά στην τσαρική Ρωσία το 1905 που, μαζί με την οικογένειά του, αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα, όχι μόνο με τη φτώχεια, αλλά και με τον αντισημιτισμό που όλο και κερδίζει έδαφος στο χωριό του.

Ο Τέβγε, που προσπαθεί με ευλάβεια να κρατήσει τις παραδόσεις μαζί με τη γυναίκα του Γκόλντε με την «τσουχτερή» γλώσσα και τις πέντε ανύπαντρες κόρες του, ζουν την απλή φτωχική ζωή τους στο χωριό Ανατέβκα, στην Ουκρανία, όμως τα προβλήματα της οικογένειας σύντομα θα φανούν ασήμαντα μπροστά στις διώξεις που θα αρχίσουν εναντίον του εβραϊκού πληθυσμού από το διεφθαρμένο τσαρικό καθεστώς. Δεν έχουν άλλη επιλογή, από το να τα μαζέψουν και να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για πάντα.

Η μουσική, τα τραγούδια και τα χορευτικά της ταινίας, απαράμιλλης ομορφιάς, έμειναν κλασικά στην παγκόσμια ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία βραβεύτηκε με τρία Όσκαρ και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, Παίζουν: Τοπόλ, Λέοναρντ Φρέι, Μόλι Πίκον, Νέβα Σμολ.

ΤΡΙΤΗ ΟΡΕΝ 23.00

Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Χριστουγεννιάτικη κομεντί, παραγωγής 2005, με τους Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κλέρ Ντέινς, Νταϊάν Κίτον, Λουκ Γουίλσον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς. Μια συντηρητική νεαρή επιχειρηματίας συνοδεύει τον φίλο της στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της εκκεντρικής και προοδευτικής οικογένειάς του. Η μποέμ οικογένεια υποδέχεται με ψυχρότητα τη Νεοϋορκέζα και καθώς βρίσκεται αποξενωμένη, καλεί την αδελφή της, προκαλώντας μια σειρά από απρόβλεπτες εξελίξεις με ερωτικά μπερδέματα αλλά και ξεκαθαρίσματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 21.00

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...

Ρομαντική κομεντί βρετανικής, αμερικανικής, γαλλικής συμπαραγωγής 2003. Παίζουν: Χιού Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Έμα Τόμσον, Κίρα Νάιτλι, Άλαν Ρίκμαν. Δέκα διαφορετικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων με θέμα την αγάπη και τον έρωτα συναντιούνται στο Λονδίνο λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων. Στο παιχνίδι αυτό της αγάπης συμμετέχουν πρωθυπουργοί, ροκ σταρ, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, συγγραφείς, αλλοδαποί αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και ο έρωτας βρίσκονται παντού.

ΠΕΜΠΤΗ STAR 21.00

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2016. Παίζουν: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον, Σαμάνθα Μόρτον, Κόλιν Φάρελ. Νέα Υόρκη, 1926. Μυστηριώδες πλάσμα καταστρέφει την πόλη, γεγονός που μπορεί να αποκαλύψει τη μυστική κοινότητα των μάγων στους μη μάγους. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, καταφθάνει ο Νιουτ Σκαμάντερ, ένας νεαρός Άγγλος μάγος, με αποστολή την έρευνα και τη διάσωση των μαγικών πλασμάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΡΕΝ 21.00

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Περιπέτεια, παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον. Πρωταγωνιστούν: Μια Ουασικόβσκα, Τζόνι Ντεπ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Αν Χάθαγουεϊ. Η δεκαεννιάχρονη Αλίκη επιστρέφει στον μαγικό κόσμο της παιδικής της ηλικίας, όπου επανασυνδέεται με τους παλιούς της φίλους και μαθαίνει για το πραγματικό της πεπρωμένο: να τελειώσει την τυραννική βασιλεία της κόκκινης Βασίλισσας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 21.00

Η ΝΑΝΝΥ McPHEE ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ

Κωμωδία βρετανικής, γαλλικής, αμερικανικής συμπαραγωγής 2010. Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Έμα Τόμσον, Ραλφ Φάινς, Μάγκι Τζίλενχαλ. Η μαγική και μυστηριώδης νταντά Μακ Φι, αυτή τη φορά προσγειώνεται στην οικογενειακή φάρμα των Γκριν και προσπαθεί να κατευνάσει με τις μαγικές της δυνάμεις, τον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ζωηρά παιδιά της οικογένειας και τα κακομαθημένα ξαδερφάκια τους από την πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL