Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μετακλητοί - ειδικοί σύμβουλοι συρρέουν στην ΕΡΤ προς ενίσχυση του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου. Τέσσερις νέοι μετακλητοί (με απολαβές αυξημένες κατά 65%-70% έναντι των προκατόχων τους, προφανώς λόγω αριστείας) βάζουν πλάτη για το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη. Όπως πληροφορούμαστε, ο ένας θα παρέχει συμβουλές για τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ. Ο δεύτερος θα βοηθήσει στον στρατηγικό σχεδιασμό για την ΕΡΤ, ο τρίτος για τα αθλητικά και ο τέταρτος για το γραφείο του διευθύνοντος. Το επιτελικό κράτος κοστίζει..

Σύγκρουση Μάρη - Γιαννακόπουλου και στα ψηφιακά Αποχώρησε απο την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Μάρη 24Media. Η αποχώρηση οφείλεται στη σφοδρή σύγκρουση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δ. Μάρη και τον Δ. Γιαννακόπουλο (μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) με αφορμή το μπάσκετ, όμως επεκτείνεται πλέον ως διαμάχη εκδοτών του Διαδικτύου: ο Δ. Γιαννακόπουλος είναι ιδιοκτήτης του ειδησεογραφικού ομίλου DPG Digital Media (Νewsbomb κ.ά.) και πρόεδρος της ΕΝΕΔ από τον περασμένο Μάιο. Η ΕΝΕΔ ιδρύθηκε το 2012 με προσωπικές πρωτοβουλίες του Δ. Μάρη της 24Media.

Τρεις εμβληματικές προσωπικότητες, ο Γιάννης Διακογιάννης, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Γιάννης Πετρίδης, θα βραβευτούν για την πολύχρονη προσφορά τους στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τους πολίτες, στο πλαίσιο της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης συναυλίας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής απόψε, στις 8.30 μ.μ. Η διοίκηση της ΕΡΤ θεσπίζει από φέτος τη βράβευση προσωπικοτήτων που διαχρονικά στήριξαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ζωντανά η ψήφιση του προϋπολογισμού από την ΕΡΤ. Απόψε, στις 23.30 μ.μ., η ΕΡΤ, σε σύνδεση με τη Βουλή, θα μεταδώσει την ψήφιση του προϋπολογισμού. Η μετάδοση θα συνεχιστεί και μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, στις 00.15.

Σχεδόν 150.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του ολοήμερου αφιερώματος της ΕΡΤ για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» την περασμένη Δευτέρα. Σε όλη τη διάρκεια της μέρας η ΕΡΤ φιλοξένησε στο ζωντανό της πρόγραμμα εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις της «Κιβωτού του Κόσμου». Το τηλεοπτικό αφιέρωμα κορυφώθηκε στις 5 μ.μ. στην ΕΡΤ1 με τον τετράωρο Τηλεμαραθώνιο που παρουσίασαν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η Λένα Αρώνη, ο Θανάσης Αλευράς και ο Πάνος Μουζουράκης.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL