Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ


Αφιερωμένη στον Λουκιανό Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδοποιούς, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, απόψε, ώρα 9 μ.μ., στον ΣΚΑΪ. Τα τραγούδια του αξέχαστου τραγουδοποιού ερμηνεύουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Σπύρος Παπαδόπουλος, Θέμης Ανδρεάδης, Δώρος Δημοσθένους, Γιάννης Ζουγανέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μιρέλα Πάχου, Σοφία Κουρτίδου και το συγκρότημα Vanila Swing. Για τον Λουκιανό μιλούν η σύζυγός του Άννα Βαγενά, οι δύο κόρες του, Γιασεμή και Μαρία, οι φίλοι και συνεργάτες του: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Μίνα Αδαμάκη, Τάκης Χρυσικάκος, Άβα Γαλανοπούλου, Γιάννης Καλατζόπουλος και Χριστίνα Τσάφου, οι συγγραφείς Φιλομήλα Λαπατά, Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη και Μαρία Παναγοπούλου και οι ηθοποιοί Αργύρης Παυλίδης, Κατερίνα Θεοχάρη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Δύο ζευγάρια έχει καλέσει στην εκπομπή του "Ενώπιος Ενωπίω" τη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, με το ερώτημα «Πώς είναι η ζωή με έναν πολιτικό;» Ο ένας πολιτικός είναι ο Κ. Μπογδάνος μαζί με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά και η δεύτερη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Στον ΑΝΤ-1, 23.45.

Από πέτρα και χρόνο Ο νέος κύκλος της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Από πέτρα και χρόνο» ξεκινάει απόψε στην ΕΡΤ2, ώρα 6 μ.μ., με μια επίσκεψη στον Κεραμεικό, την περιοχή της Αθήνας που έρχεται από παλιά, κουβαλώντας αλλεπάλληλα σπαράγματα ιστορικής μνήμης. Σήμερα, η εγκατάλειψη είναι εμφανής. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, ευαίσθητοι και ανήσυχοι καλλιτέχνες μαζί με επιχειρηματίες έστησαν θέατρα, ιδιαίτερα καφέ και χώρους εστίασης με δημιουργικό πνεύμα. Κείμενα - παρουσίαση: Λευτέρης Ελευθεριάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL