Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αφιερωμένη στον Λουκιανό Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδοποιούς, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, απόψε,...


Αφιερωμένη στον Λουκιανό Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδοποιούς, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, απόψε, ώρα 9 μ.μ., στον ΣΚΑΪ. Τα τραγούδια του αξέχαστου τραγουδοποιού ερμηνεύουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Σπύρος Παπαδόπουλος, Θέμης Ανδρεάδης, Δώρος Δημοσθένους, Γιάννης Ζουγανέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μιρέλα Πάχου, Σοφία Κουρτίδου και το συγκρότημα Vanila Swing. Για τον Λουκιανό μιλούν η σύζυγός του Άννα Βαγενά, οι δύο κόρες του, Γιασεμή και Μαρία, οι φίλοι και συνεργάτες του: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Μίνα Αδαμάκη, Τάκης Χρυσικάκος, Άβα Γαλανοπούλου, Γιάννης Καλατζόπουλος και Χριστίνα Τσάφου, οι συγγραφείς Φιλομήλα Λαπατά, Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη και Μαρία Παναγοπούλου και οι ηθοποιοί Αργύρης Παυλίδης, Κατερίνα Θεοχάρη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Δύο ζευγάρια έχει καλέσει στην εκπομπή του "Ενώπιος Ενωπίω" τη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, με το ερώτημα «Πώς είναι η ζωή με έναν πολιτικό;» Ο ένας πολιτικός είναι ο Κ. Μπογδάνος μαζί με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά και η δεύτερη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Στον ΑΝΤ-1, 23.45.

Από πέτρα και χρόνο Ο νέος κύκλος της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Από πέτρα και χρόνο» ξεκινάει απόψε στην ΕΡΤ2, ώρα 6 μ.μ., με μια επίσκεψη στον Κεραμεικό, την περιοχή της Αθήνας που έρχεται από παλιά, κουβαλώντας αλλεπάλληλα σπαράγματα ιστορικής μνήμης. Σήμερα, η εγκατάλειψη είναι εμφανής. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, ευαίσθητοι και ανήσυχοι καλλιτέχνες μαζί με επιχειρηματίες έστησαν θέατρα, ιδιαίτερα καφέ και χώρους εστίασης με δημιουργικό πνεύμα. Κείμενα - παρουσίαση: Λευτέρης Ελευθεριάδης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο