Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τα ρεζιλίκια της αριστείας Μεγάλη νίκη των social media και τριών - τεσσάρων παραδοσιακών ΜΜΕ η παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών Α. Διαματάρη, μετά τη γενική κατακραυγή για το μεταπτυχιακό - μαϊμού από το Κολούμπια. Κερασάκι στην τούρτα του αίσχους και η συμμετοχή του «αρίστου» σε εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάτι που απαγορεύεται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ Την επόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου λήγουν οι ημερομηνίες για την επικαιροποίηση των στοιχείων συζύγων / συμβίων και των ενηλίκων τέκνων των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ αντιστοίχως. Η επικαιροποίηση αφορά μόνο συζύγους έως 65 ετών και τέκνα 18-26 ετών και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω online εφαρμογής στο www.edoeap.gr.

"Eurogames" στον ΣΚΑΪ Ένα αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης φέρνει ο ΣΚΑΪ. Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία και Ρωσία αγωνίζονται, διασκεδάζουν και παίζουν «χωρίς σύνορα». Παρουσιαστής των πιο ευφάνταστων δοκιμασιών θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς!

Τα αντίστοιχα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» προβάλλονταν στην ΕΡΤ επί επτά χρόνια. Το τηλεπαιχνίδι έφερε κοντά δεκάδες πόλεις της Ευρώπης από το 1965 έως το 1999, ως παραγωγή της EBU, με στόχο τη συμφιλίωση των λαών και τη γνωριμία μεταξύ των νέων των χωρών της Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Αναβαθμισμένο μηχανισμό μέτρησης επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων ανακοίνωσαν ο IAB Hellas (επίσημος φορέας της online διαφήμισης) και η ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες και να έχει καθολική αποδοχή από όλους τους φορείς. Στόχος είναι η μέτρηση επισκεψιμότητας των sites να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα ως προς τα στοιχεία που θα παρέχει, να έχει καθολική αποδοχή από όλους τους φορείς της αγοράς και να αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων της αγοράς. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΝΕΔ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η μέτρηση της επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων θα γίνεται από τρίτη ανεξάρτητη εταιρεία, η οποία λειτουργεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με την επιδίωξη «να μπει μια τάξη στο χάος των "κατά δήλωση" στατιστικών στοιχείων».

Τρικάκια έξω από το σπίτι του Γ. Λιάγκα, συνθήματα στους τοίχους και σχετικό κείμενο έριξαν μέλη του Ρουβίκωνα (φεμινιστική ομάδα) την Τετάρτη στο σπίτι του παρουσιαστή. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του «αποδοκιμάζει τέτοιου είδους επιθέσεις» από «αυτόκλητους τιμωρούς», οι οποίες δεν δικαιολογούνται, παρά τα «καταδικαστέα και ελεγκτέα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική του εκπομπή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL