Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εξώδικο έστειλε η Αναστασία Γιάμαλη στον Σκαλούμπακα

Εξώδικο απέστειλε χθες η δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη στον γνωστό Σκαλούμπακα –γιο του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου- για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς της «με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους» όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

"Παραμένω της άποψης πως όσοι έχουμε δημόσιο βήμα πρέπει να τα έχουμε καλά με την άσκηση κριτικής. Όχι όμως με την εξύβριση και την προσβολή της προσωπικότητας μας με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους. Γι αυτό και πριν λίγο επιδόθηκε στον κατά συρροή υβριστή κ.Σκαλούμπακα, εξώδικο." σημειώνει η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της.

Γιατί είναι ξεκάθαρο και μόνο εσκεμμένα πάντοτε συγχέουν πως άλλο η έκφραση άποψης και κριτικής και άλλο η ακραία στοχοποίηση και η προσπάθεια τρομοκράτησης δημοσιογράφων.

Να σημειωθεί ότι σε αγωγή κατά του Σκαλούμπακα έχει προχωρήσει και η Έλενα Ακρίτα για εμετικά tweets εις βάρος της.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κατάντια για μια παραγραφή

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο