Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εξώδικο έστειλε η Αναστασία Γιάμαλη στον Σκαλούμπακα

Εξώδικο απέστειλε χθες η δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη στον γνωστό Σκαλούμπακα –γιο του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου- για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς της «με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους» όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

"Παραμένω της άποψης πως όσοι έχουμε δημόσιο βήμα πρέπει να τα έχουμε καλά με την άσκηση κριτικής. Όχι όμως με την εξύβριση και την προσβολή της προσωπικότητας μας με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους. Γι αυτό και πριν λίγο επιδόθηκε στον κατά συρροή υβριστή κ.Σκαλούμπακα, εξώδικο." σημειώνει η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της.

Γιατί είναι ξεκάθαρο και μόνο εσκεμμένα πάντοτε συγχέουν πως άλλο η έκφραση άποψης και κριτικής και άλλο η ακραία στοχοποίηση και η προσπάθεια τρομοκράτησης δημοσιογράφων.

Να σημειωθεί ότι σε αγωγή κατά του Σκαλούμπακα έχει προχωρήσει και η Έλενα Ακρίτα για εμετικά tweets εις βάρος της.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις