Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της ΕΤΕΡ - Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που διεξήχθησαν από το Σάββατο 23 έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου. Για το Δ.Σ. εκλέγονται κατά σειρά ψήφων: Τάκης Μαυράκης, Ιωάννης Κολλύβας, Γιώργος Σκεύης, Μαρία Γεωργέα, Γιώργος Τσακανίκας, Νίκος Λυκούρης και Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Κοτταρίδης - Πιτταράς στην ΕΡΤ με τετράωρη πρωινή εκπομπή Προερχόμενος από τον ΑΝΤ-1 ο Δ. Κοτταρίδης, όπου καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ (και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ) και από τον ΣΚΑΪ- αρχισυντάκτης πολιτικού, ο Γ. Πιτταράς, κατευθύνονται στην ΕΡΤ, όπου θα παρουσιάζουν καθημερινό πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, από ώρα 6.00 το πρωί.

80 χρόνια Ελληνική Υπηρεσία του BBC Επετειακή ημερίδα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC διοργανώνεται από την Ερευνητική Μονάδα για την Τεκμηρίωση και Μελέτη της Ιστορίας του Ελληνικού Τύπου (ΕΤΜΙΕΤ) του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ) του Πάντειου Πανεπιστημίου. Το θέμα της ημερίδας είναι «Εθνική Οπτικοακουστική Μνήμη και η Ελληνική Υπηρεσία του BBC, 1939-2005» και θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, ώρα 9.30-15.00

Η Φώφη στον Τσίμα Μετά το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛΛ., η Φώφη Γεννηματά είναι καλεσμένη του Παύλου Τσίμα στην εκπομπή “Αποτύπωμα”. Την Πέμπτη τα μεσάνυκτα στον ΣΚΑΪ.

Υβριδική τηλεόραση από το Open Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Νοεμβρίου το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών στην Τηλεόραση. Η έναρξη του τηλεοπτικού σταθμού Open παρουσιάστηκε στο συνέδριο ως το success story της υβριδικής τηλεόρασης που υιοθετεί καινοτόμες τεχνολογίες. Όπως δήλωσε ο Vincent Grivet, pρόεδρος της Ένωσης Υβριδικών Τηλεοράσεων, το Open είναι το νέο κανάλι που διαθέτει υπηρεσίες υβριδικής τηλεόρασης (HbbTv).

Διαρροή εγγράφου, με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, το οποίο, ενώ απευθυνόταν στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες, αναμεταδόθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρησίμευσε για πρωτοσέλιδο του “Μακελειού”. Η ΕΣΗΕΑ χαρακτηρίζει το συμβάν «λυπηρό, απαράδεκτο και ανησυχητικό», υπόσχεται να συνεχίσει την έρευνα για τη διαρροή και να εξετάσει μέτρα για την αποφυγή επανάληψης τέτοιων φαινομένων.

Οι φυλακές του Κορυδαλλού στις «360 μοίρες» Σπάνιες εικόνες από τα άδυτα του Κορυδαλλού και ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται ή πέρασαν από τη φυλακή. Η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου καταγράφει τις πτέρυγες και τα προαύλια του Κορυδαλλού και κρατούμενους που μιλούν μέσα από τα κελιά τους. Μιλούν για τους κώδικες και τους άγραφους νόμους της φυλακής και για τις πράξεις που τους οδήγησαν πίσω από τα κάγκελα. Περισσότεροι από 1.500 άνδρες κρατούμενοι βρίσκονται σήμερα στον Κορυδαλλό, όταν η πραγματική του χωρητικότητα είναι 1.200 άτομα. Σωφρονιστικοί υπάλληλοι μιλούν για τον υπερπληθυσμό, την έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού φύλαξης και τις τεράστιες ελλείψεις. Στον Alpha αύριο τα μεσάνυχτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL