Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Σαν το Mega Με ανανεωμένο σκηνικό μεταδόθηκε χθες η εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη. Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ φαίνεται ότι ποντάρουν στο νέο σκηνικό και ελπίζουν ότι μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της τηλεθέασης που έχει κολλήσει στους 120.000 τηλεθεατές. «Στο στούντιο 3 του ραδιομεγάρου ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι εργασίες εγκατάστασης του απαραίτητου εξοπλισμού και τοποθετήθηκε μια νέα γιγαντοοθόνη led η οποία θα αξιοποιηθεί στο εξής και στις νέες ενημερωτικές εκπομπές που θα βγουν σύντομα στον αέρα από την ΕΡΤ» ανακοινώνουν από την ΕΡΤ. Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα! Και να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος του σκηνικού είναι 25.000 ευρώ.

"Φάκελος Μεταναστευτικό" από το Open Μεγάλο οδοιπορικό του Open στο Αιγαίο ξεκίνησε από το προηγούμενο Σάββατο και θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του. Το κανάλι με αποστολές στα νησιά ανοίγει τον «Φάκελο Μεταναστευτικό». Στο μεγάλο και εκτενές οδοιπορικό σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο, όπου υπάρχουν οι μεγάλες ροές, το κανάλι θα επισκεφθεί τις νέες δομές φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών. Θα ακούσει τις τοπικές κοινωνίες των νησιών να μιλούν για τις υποσχέσεις αλλά και τις επιπτώσεις που θα προκύψουν από τις νέες δομές. Θα μιλήσει με τους ίδιους τους πρόσφυγες για τους νέους χώρους αλλά και για τη διαδικασία της μετεγκατάστασής τους.

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η Αμαλία Κυπαρίσση Είχε αναλάβει τη διεύθυνση Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του καναλιού στις αρχές Απριλίου, θέση που είχε ο Χάρης Γούλιος μέχρι τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL