Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Μέρες αξιοκρατίας / Άριστοι αποτυχόντες στην αγκαλιά της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέρες αξιοκρατίας / Άριστοι αποτυχόντες στην αγκαλιά της ΕΡΤ

Πόλος έλξης για νεοφιλελεύθερους... αντικρατιστές και απανταχού υπέρμαχους του «λιγότερου κράτους» έχει γίνει η δημόσια τηλεόραση στα χρόνια διακυβέρνησης του κράτους της Ν.Δ., ούτως ή άλλως υπέρ της αξιοκρατίας και της αριστείας.

Στις μέρες των «ίσων ευκαιριών για όλους» η ΕΡΤ περιμαζεύει τους «αρίστους» που δεν κατάφεραν να αριστεύσουν σε άλλους τομείς και επιστρέφουν στη δημοσιογραφία. Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε...

Πολύ σύντομα αναμένεται να πιάσει δουλειά στην ΕΡΤ ο Γρηγόρης Ψαριανός, παλιότερα ραδιοφωνικός παραγωγός και στις προηγούμενες εκλογές αποτυχών βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προ ημερών είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Κ. Ζούλα και τον συνθέτη Δ. Παπαδημητρίου, μέλος του Δ.Σ. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο Γρ. Ψαριανός προορίζεται για εντεταλμένος σύμβουλος της διοίκησης ή για τη θέση του γενικού διευθυντή Ραδιοφωνίας ή για κάποιον συνδυασμό των δύο.

Εν τω μεταξύ, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος - μετακλητός υπάλληλος στην ΕΡΤ σύμφωνα με ανάρτηση στη «Διαύγεια» χθες. Ο Αντ. Πανούτσος, πολιτευτής με τη Ν.Δ. που δεν εξελέγη στη δυτική Αθήνα (εξελέγη ο δημοσιογράφος Γ. Λοβέρδος), προσλαμβάνεται «με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, για τις ανάγκες σχεδιασμού προγράμματος που άπτονται των θεμάτων που καλύπτει η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης». Δεν είναι σε γνώση μας εάν ο Α. Καρπετόπουλος θα αναλάβει ή όχι θέματα που αφορούν αθλητικές μεταδόσεις ή αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Οι αποδοχές του Α. Καρπετόπουλου ορίζονται σύμφωνα με την ΚΥΑ για την ΕΡΤ. Την απόφαση υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Γαμπρίτσος.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL