Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τρεις νέοι μετακλητοί στην ΕΡΤ Τη συνεργασία με τρεις νέους ειδικούς συμβούλους, μετακλητούς υπαλλήλους της ΕΡΤ, αποφάσισε το Δ.Σ. Πρόκειται για ειδικούς συμβούλους στον γενικό διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, στον γενικό διευθυντή Νέων Μέσων και στον διευθύνοντα σύμβουλο.

Μεταγραφή από Mega Στον κ. Γαμπρίτσο θα εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος ο Zαφείρης Xαραλαμπίδης «με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο, με ειδικότερο αντικείμενο την έρευνα, επικοινωνία, προβολή και εμπορική πολιτική της ΕΡΤ Α.Ε.». Ο Ζ. Χαραλαμπίδης εργαζόταν επί σειρά ετών στο Mega ως εμπορικός διευθυντής και προηγουμένως στην Tempo OMD.

Νέες παραγγελίες ραδιοφωνικών εκπομπών, εξωτερικές και μεικτές παραγωγές από την ΕΡΤ. Μετά από εισήγηση του Δ. Παπαδημητρίου για το Δεύτερο Πρόγραμμα, το Τρίτο και το Kosmos.

Μικροψυχία και απρέπεια: Ζούλας κόβει Αυγερόπουλο Παρά τη γαλαντομία σε νέες συνεργασίες, την έγκριση νέων μεικτών και εξωτερικών παραγωγών, το Δ.Σ. της ΕΡΤ έδειξε μικροψυχία και απρεπή στάση σε έναν από τους γνωστότερους και καλύτερους παραγωγούς ντοκιμαντέρ στη χώρα. Τον Γιώργο Αυγερόπουλο. Το νέο ΔΣ της ΕΡΤ, με εισήγηση Ζούλα, αποφάσισε να ανακαλέσει απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. με την οποία η ΕΡΤ ήταν συμπαραγωγός του νέου ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου, δεύτερο μέρος του προηγούμενου, με τίτλο Agora II, παραγωγής Small Planet.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL