Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Νέο βιβλίο από τον δημοσιογράφο Χριστόφορο Κάσδαγλη με τίτλο «1983» κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία. Περιγράφει τη βίαιη ενηλικίωση του Βλαδίμηρου Δημητριάδη, όταν στα είκοσί του χρόνια τον διώχνει ο πατέρας του από το σπίτι και αναγκάζεται να ζήσει στην κατάληψη της σχολής του. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκατασταθεί επαγγελματικά επιχειρώντας τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. Η απουσία νοσταλγίας, το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου. Η παρουσίαση στην Αθήνα θα γίνει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι η καλεσμένη του Π. Τσίμα στην εκπομπή «Αποτύπωμα» στον ΣΚΑΪ, αύριο Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ακριβώς.

Επανέρχεται η Βίκυ Φλέσσα στην ΕΡΤ2. Η υποψήφια για την Ευρωβουλή με τη Ν.Δ. επανέρχεται στην οθόνη της ΕΡΤ2 με την εκπομπή «Στα Άκρα», κάθε Τετάρτη, ώρα 8 το βράδυ, και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα μετά τα μεσάνυχτα.

«Πολιτιστική ζώνη» στην ΕΡΤ2 Η εκπομπή αποτελεί μέρος της «πολιτιστικής ζώνης» της ΕΡΤ2, κάθε απόγευμα στις 8. Τη Δευτέρα θα μεταδίδεται η εκπομπή «Μονόγραμμα» του Γιώργου Σγουράκη και στις 8.30 μ.μ. η εκπομπή για το θέατρο «Σαν μαγεμένοι...» με τον Γιώργο Δαράκη. Κάθε Τρίτη, «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη. Κάθε Πέμπτη, «Η εποχή των εικόνων» με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου για τα εικαστικά και την Παρασκευή η «Art Week» με τη Λένα Αρώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL