Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
ΕΡΤ: Επιστροφή στο μέλλον με... Αλίκη Βουγιουκλάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ: Επιστροφή στο μέλλον με... Αλίκη Βουγιουκλάκη

Την Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον ένδοξο ελληνικό εμπορικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 1960 βάζει μπροστά η ΕΡΤ, 60 χρόνια μετά, για να δημιουργήσει... νέο πρόγραμμα!

Επαναλαμβάνοντας μία από τις πιο κοινότοπες πλέον συνταγές για να προσελκύσει τηλεοπτικό κοινό, ακριβώς την ίδια που χρησιμοποίησαν από ιδρύσεώς τους τα ιδιωτικά κανάλια, η ΕΡΤ λανσάρει το νέο της πρόγραμμα, συγκεκριμένα τη ζώνη ακριβώς πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες. Επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ακολουθεί το παραδοσιακό συντηρητικό μοντέλο τηλεόρασης, χωρίς καμία φρέσκια πρόταση και κανένα άνοιγμα στη σύγχρονη παραγωγή και τα νέα ρεύματα.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώνει η ΕΡΤ: «Κλείνει ραντεβού στους τηλεθεατές με τις πιο γνωστές ταινίες -ασπρόμαυρες και έγχρωμες- από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, που αγαπήθηκαν από όλες τις γενιές. Ταινίες που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε χωρίς να τις χορτάσουμε ποτέ!». Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα τέχνασμα ώστε να κερδίσει κάποιες μονάδες τηλεθέασης το δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί.

Η αρχή έγινε χθες, με την «Αλίκη στο Ναυτικό», και συνεχίζεται σήμερα με «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ενώ αύριο προβάλλεται «Δελησταύρου και υιός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL