Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στελέχη με θητεία στη διαφήμιση και σε ιδιωτικά κανάλια επιστρατεύει η ΕΡΤ για τον σχεδιασμό του ψυχαγωγικού της προγράμματος. Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ η Χρύσα Μασούρου αναλαμβάνει τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου προγράμματος. Έχει εργαστεί ως διευθύντρια προγράμματος στον ANT1 και τον Alpha. Σύμβουλος προγράμματος τοποθετήθηκε η σκηνοθέτης, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέλλυ Αλχανάτη - Παπούλη, η οποία προέρχεται από τον χώρο της διαφήμισης και των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως στέλεχος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του Star.

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ βρίσκεται ο Πάνος Χαρίτος προκειμένου, εάν υπάρξει συμφωνία τελικά, να παρουσιάζει μία εβδομαδιαία εκπομπή. Από την ΕΡΤ διαβεβαιώνουν ότι οι επαφές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Ο δημοσιογράφος είχε τη θέση μετακλητού συμβούλου για την Ενημέρωση, δίπλα τον Λευτέρη Αρβανίτη, μέλος του Δ.Σ. και έχει αποχωρήσει από την ΕΡΤ με την έξοδο του προηγούμενου Δ.Σ. εδώ και ένα μήνα.

Στον Μαρινάκη η Forthnet / Nova; Καμία επίσημη δήλωση, επιβεβαίωση ή διάψευση για το ρεπορτάζ του Στάθη Σχοινά στο "Documento" περί απόφασης των τραπεζών να δεχθούν την προσφορά Mαρινάκη για τη Forthnet / Nova. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συστημικές τράπεζες αποφάσισαν τη μεταβίβαση της υπερχρεωμένης Forthnet στον όμιλο Μαρινάκη αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ, καταβλητέων τοις μετρητοίς και με κούρεμα δανείων (τα οποία υπερβαίνουν τα 350 εκατ. ευρώ) περί το 80%.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL