Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Ποτάμι» 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές είχε η σειρά εποχής «Το Κόκκινο ποτάμι» του Open που μεταδόθηκε την Κυριακή το βράδυ. Η ιστορική σειρά, εξαιρετική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών, αναφέρεται στον διωγμό του ποντιακού ελληνισμού στο γύρισμα του 20ού αιώνα μέσα από μια ιστορία αγάπης δύο Ελλήνων χριστιανών, του Μίλτου και της Ιφιγένειας. Η σειρά, που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, έσπασε τα κοντέρ της τηλεόρασης, συγκεντρώνοντας 1.448.000 τηλεθεατές και μερίδιο τηλεθέασης 31,8%.

Εδραίωση της μυθοπλασίας στην TV Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Open μαζί με την καθημερινή σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 σηματοδοτούν όχι πλέον την επιστροφή της τηλεόρασης στη μυθοπλασία, αλλά την εδραίωσή της με ιστορικά δράματα, παραγωγές υψηλών προδιαγραφών. Ήδη οι «Άγριες μέλισσες» συγκεντρώνουν κάθε βράδυ περί τους 1,3 εκατ. τηλεθεατές.

Νέα σειρά για τον πολιτισμό στην ΕΡΤ «Σταθμός Μέγαρον» ονομάζεται και θα μεταδίδει συγκεκριμένα και αποκλειστικά τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά). Την εκπομπή, συμπαραγωγή της ΕΡΤ, θα παρουσιάζει ο Χρίστος Παπαγεωργίου, κάθε Κυριακή, στις 12 μ. στην ΕΡΤ2.

Σε έναν χρόνο Στα «Παραπολιτικά» απαντάει ο αρμόδιος υφυπουργός Στ. Πέτσας σχετικά με την πρόταση του Ν. Παππά για την εξαγορά της Forthnet / Nova από την ΕΡΤ: «Τα χρήματα της ΕΡΤ είναι χρήματα των φορολογουμένων, όχι του εκάστοτε υπουργού για να τα χρησιμοποιεί για εξαγορά ψήφων ή άλλα μικροπολιτικά οφέλη». Ποια είναι τα μικροπολιτικά οφέλη και πώς γίνεται η εξαγορά ψήφων; Δεν διευκρινίζεται. Ο κ. υφυπουργός συμπληρώνει ότι «εμείς σεβόμαστε τα χρήματα των φορολογουμένων, δεν τα σπαταλούμε». Πολύ σωστό. Εμείς εδώ δίνουμε περιθώριο έναν χρόνο και θα ξανασυζητήσουμε για σπατάλες στην ΕΡΤ. Σε ένα χρόνο...

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών - Γυναικών που φιλοξενείται στη Στουτγκάρδη 4-13 Οκτωβρίου 2019 και αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Ιαπωνία 2020) μεταδίδει η ΕΡΤSPORTS. Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης, δίνουν το «παρών» στη διοργάνωση, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων διεκδικεί άλλη μια μεγάλη διάκριση στους τελικούς του αγωνίσματος. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλά στον Φάνη Παπαθανασίου και τον Νίκο Μελέτη και αποτιμά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. Οι προκλήσεις της Άγκυρας στην Κύπρο, το φυσικό αέριο, ο ρόλος της Ουάσιγκτον και η τουρκική εισβολή στη Συρία. Αύριο Τετάρτη ώρα, στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Στην ίδια εκπομπή η ΕΡΤ παρουσιάζει συνέντευξη του Μάικ Πομπέο. Μιλά για την ελληνική οικονομία, τις τουρκικές γεωτρήσεις στην Κύπρο, το Κυπριακό και τη σχέση Τραμπ - Ερντογάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL