Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Δ. Στούμπος: Το Σάββατο μια πολύτιμη προσφορά της ΑΥΓΗΣ - Τα «Λόγια που Καίνε» του Κώστα Βάρναλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Στούμπος: Το Σάββατο μια πολύτιμη προσφορά της ΑΥΓΗΣ - Τα «Λόγια που Καίνε» του Κώστα Βάρναλη

Τα «Λόγια που Καίνε» τα κείμενα, τα χρονογραφήματα του σπουδαίου ποιητή και διανοούμενου  Κώστα Βάρναλη θα κυκλοφορήσουν με την Αυγή του Σαββάτου.

Μιλώντας στο Κόκκινο ο Δ. Στούμπος τόνισε ότι για πρώτη φορά θα εκδοθούν συγκεντρωμένα τα χρονογραφήματα-κείμενα για την Ειρήνη, την Δημοκρατία και την Κοινωνία που ζωντανεύουν μια ταραγμένη εποχή, με τη ματιά ενός κορυφαίου ποιητή και διανοούμενου και κάλεσε τον κόσμο της αριστεράς - και όχι μόνο - να αγοράσουν την εφημερίδα.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τις τακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, μίλησε για "αλαλούμ Μητσοτάκη" τόσο στις προεκλογικές εξαγγελίες όσο και στις μετεκλογικές πρακτικές, σε σειρά θεμάτων.

Ο Δημήτρης Στούμπος ζήτησε από τους ακροατές του Κόκκινου, αλλά και γενικότερα από τον κόσμο της αριστεράς να στηρίξουν μέσω της καμπάνιας, το σταθμό ώστε γρήγορα να αποκατασταθεί η εμβέλειά του και η ακροαματικότητά του.

Θύμισε μάλιστα ότι ο 105,5, παραμένει από τις ελάχιστες δυναμικές εξαιρέσεις στα πλαίσια της πολυφωνίας, της δημοκρατίας και της αριστεράς. Ο ίδιος μίλησε για "φθινοπωρινη αντεπίθεση" από τα μέσα της αριστεράς, προς όφελος της δημοκρατίας, η οποία "ταλανίζεται" από την επιστροφή της "ευρύτερης δεξιάς".

Με αφορμή και την σημερινή Κεντρική Επιτροπή ο Δ. Στούμπος χαρακτήρισε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ως το πιο σταθερό, ριζοσπαστικό, οικολογικό και δημοκρατικό, ευρωπαϊκό κόμμα που έχει η χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL